Kripto Para Analizleri

BNB fiyat analizi: 274 dolarlık kırılım çok önemli

Sponsorlu İçerik

Kripto para piyasasındaki düşüş trendi Kasım ayının sonundan itibaren başladı. O zamandan bu yana BNB/USDT çifti paralel kanal modeli de düştü. Token fiyatı ise trend çizgisi engellerini defalarca test etti. Varlığın yeni bir pozisyona girmeden önce direnç trend çizgisindeki fiyat hareketi yakından izleniyor.

Dünyanın en büyük kripto borsası olan Binance’in yerel tokeni BNB fiyatı son iki günde %3,5’lik bir artış yaşadı. Token’ın fiyatı, 20 günlük EMA dinamik direncini kırdı ve BNB fiyatındaki gün içi işlem hacmi, %5,47’lik bir zarara işaret ederek 1,33 dolar seviyesinde.

Yukarıdaki grafikteki en son boğa döngüsü, BNB fiyatlarının en düşük 184,5 dolardan toparlanmasıyla başladı. Ortaya çıkan toparlanma, 245 dolarlık boyun çizgisi kırılması alıcıların başka bir ayağa kalkmaya hazır olduğunu gösteren yükselen bir üçgen modeline göre şekillendi. Çıkış rallisi 275 dolar olarak belirlenen BNB, düşük seviyeden %40’lık bir kazanç kaydetti. Ancak BNB fiyatı piyasadaki son düzeltmenin ardından %11.4’e geri dönerek kırılan boyun çizgisini yeniden test etti.

CoinMarketCap verilerine göre, BNB haberin yazıldığı saatte 256,21 dolar üzerinden işlem görüyor. Son 24 saatte ise %02 oranında düşüş yaşadı.

BNB, 245 dolarlık desteğin üzerinde devam ederse ve yeniden test sonrası ralli, geri çekilme kaybını dengeleyerek 274.5 dolarlık işaretin yeniden gündeme gelmesini sağlayacak. Ayrıca, aynı seviyede yer alan paralel kanal modellerinin azalan trend çizgisi, onu yüksek bir ilgi alanı olduğunu doğruluyor. Bu nedenle,  bu dirençten bir yükseliş kırılması, trendin tersine çevrilmesinin ilk işareti olacak.

BNB fiyatı trend çizgisi direncinden geri dönerse, tüccarlar hakim düşüş trendinin devam etmesini bekleyebilir. Bu durum kripto para birimini Haziran ayındaki en düşük seviyesi olan 184 dolara götürebilir.

Teknik Analiz

RSI Göstergesi: Düzeltmeye rağmen, RSI eğimi orta çizginin üzerinde kalmayı başardı ve bu da piyasa duyarlılığının BNB için pozitif olmaya devam ettiğini gösteriyor.

Bollinger Bandı Göstergesi: BNB fiyatı, göstergenin orta çizgisinden toparlandı ve kopuş teorisini destekledi. Bu nedenle, bu destek, alıcıların 274.5 dolar işaretine ulaşmasına yardımcı olabilir.

Direnç Seviyeleri: 268 dolar ile 287 dolar arasında

Destek Seviyeleri: 244.5 dolar ile 214 dolar olarak belirlendi

Kripto para analizleri ile ilgili en güncel içerikler için Kripto Para Analizleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu