Kripto Para Analizleri

Bitcoin’de ayı hakimiyeti devam ediyor: Seviye 19 bin dolar

Sponsorlu İçerik

Bitcoin son 24 saatte 19 bin doların altına düşerken, Theta blok zincirinin yerel kripto para birimi Theta Fuel (TFUEL) en önemli günlük kazanç olarak ortaya çıktı.

Amiral kripto para birimi BTC, hafta sonu 19 bin dolar civarında seyretmeye devam ediyor. Önceki birkaç güne kadar sakinliğini koruyan piyasada, altcoinler önemli hareketlerle benzer konumda. Geçen hafta, 22 bin dolara yükselen birincil kripto para birimi seviyesini koruyamadı. Böylece, 1 gün sonra 21 bin dolara ve daha kısa bir süre sonra 20 bin dolara düştü. Bitcoin tarihinin en kötü çeyreğine işaret eden Haziran ayının bitişi ise yatırımcılar için yeni bir umut oldu. Varlık, Bitstamp borsasında 10 günün en düşük seviyesine düşerek 18.600 doları gördü.

Ardından şaşırtıcı bir şekilde yükselen BTC, 21 bin dolara yükseldi fakat birkaç dakika sonra 20 bin doların altına düştü. O zamandan beri varlık, 19 bin dolar civarında seyrediyor.

CoinMarketCap verilerine göre, Bitcoin haberin yazıldığı saatte 19.080 dolar seviyelerinde ilerliyor. Son 24 saatte ise %0,03 oranında düşüş yaşadı.

Altcoinler’de durgunluk devam ediyor

Altcoinler de hafta boyunca düştü, ancak çoğu Cumartesi gününden bu yana durgunluk gösteriyor. Ethereum 1.000 doların altına düşmeye yaklaştı ancak bu seviyeyi korumayı başardı. BNB ise küçük bir günlük artışın ardından 220 dolara yakın.

Cardano ve Solana da 24 saatlik ölçekte biraz yeşilken, Ripple, Dogecoin, Shiba Inu ve LEO sadece kırmızı renkte. TRON, %3’lük bir düşüşle daha büyük sermayeli alternatiflerden en fazlasını kaybetti. Theta Fuel, günlük %11 artışla 0,05 doların üzerine çıkarak birkaç etkileyici kazanan arasında yer alıyor. Kripto piyasa değeri de 850 milyar doların biraz üzerinde oldukça durgun kaldı.

NOT: Haberlerimiz bilgi amaçlı olup yatırım tavsiyesi içermemektedir.

Kripto para analizleri ile ilgili en güncel içerikler için Kripto Para Analizleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu