Kripto Para Analizleri

Analiz: Bitcoin 23 bin dolar seviyesini test ediyor

Sponsorlu İçerik

Bitcoin’de devam eden düşüş trendi son birkaç haftadır 17 bin dolar ile 20 bin dolar arasındaki alan arasında gezinip durdu. 20 bin dolar seviyesinden üç defa düşen amiral kripto para birimi, 23 bin dolarlık direnç seviyesini test ediyor.

Şu anda, 50 günlük hareketli ortalama 23 bin dolar seviyesinde ek bir direnç görevi görüyor. Görünüşe göre Bitcoin, yönlü hareketi reddederek, 20 bin dolarlık destek seviyesinin test etmeyi tercih ediyor. Derin bir düşüş eğiliminin devam etmesi beklenirken, boğalar ısrarlı yükselişini sürdürüyor.

Yükseliş kırılmasına karşı bir düşüş eğilimi olasılığını belirlemek için düşük zaman dilimlerindeki fiyat hareketleri önümüzdeki birkaç gün içinde incelenecek. İlerleyen süreçte 23 bin-24 bin doların üzerinde kırılma meydana gelirse, 30 bin dolarlık arz bölgesine doğru bir ralli imkansız değil.

4 saatlik grafik incelemesi

Son 4 saatlik zaman diliminde, fiyatın düşüş bayrağı formasyonunun içinde kaldığı ve şu anda formasyonun en üst trend çizgisini yeniden test ettiği görülüyor. Bu alandaki fiyat hareketi zayıf olarak ilerlese de, RSI göstergesinin son iki zirve arasında oluşan düşüş eğilimi, gözlemlenen bu zayıflığı destekliyor.

Mevcut direnç seviyesinden 17 bin dolar ve ötesine doğru düşüş eğilimine yol açan bir sonuç, yukarı yönlü bir hareketle 24 bin dolar seviyesine dönerse, bu senaryo geçersiz kalacak. 30 bin dolarlık arz bölgesine doğru bir yükseliş muhtemel olacak.

CoinMarketCap verilerine göre, haberin yazıldığı saatte Bitcoin 23.200 dolar seviyesinde seyrediyor. Son 24 saatte ise %47 oranında düşüş yaşadı.

Kripto para analizleri ile ilgili en güncel içerikler için Kripto Para Analizleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu