Kripto Para AnalizleriManşetSon Dakika

Bitcoin Mayıs Öncesinde 12.500 Dolar Olur Mu?

Sponsorlu İçerik

Bitcoin kendini 7.600-9.000$ aralığında yuva etti ve yavaş yavaş kendine ivme kazandırıyor. Emektar kripto para traderı Filbfilb yayınladığı bülteninde önümüzdeki aylarda Bitcoin kırılımının 12.500$ ‘ın üzerinde görmemiz gerektiğini belirtti.

5.000$ Ana Destek Olabilir Mi?

Analizde, 5.000$ ‘a kadar bir düşüş için sık tekrarlanan sert ivme gerçekleşmeyebilir. Güçlü hacimlere sahip mevcut destek seviyelerinde, 8.100$ güçlü destek seviyesiyle bu görünümü önleyebilir. 5.000$ ‘lık destek Bitcoin‘in hala daha yüksek seviyelere ulaşmasına ilişkin uzun vadeli analizlere dayanıyor, ancak son zamanlarda haftalık BTC/USD grafiğinde ortaya çıkan yükseliş MACD daha fazla düşüş beklentisini güçlü bir şekilde zayıflatıyor.

Bununla beraber daha yüksek değerlemelere giden yol yavaş ve değişken durumda kalmaktadır. Bitcoin henüz son ralli sırasında karşılaşılan 9.500$ ‘lık direnç hareketini tekrardan test etmedi. Haftalık hareketli ortalamalarında, fiyatlar belirgin bir yükseliş gösteriyor. Ayrıca 200 günlük hareketli ortalamaların yakın zamanda reddedilmesi, baskı altına alınabileceğini de gösteriyor.

Analizin devamında, 7600-9500$ aralığını geri kazandığından beri Bitcoin aralığın üst ucuna doğru hareket sergiliyor. Ancak 200 DMA ile yaklaşık 9.000$ 20 haftalık seviyesi olan 8.000$ civarında bir savaşın bir süre devam etmesi, sonrasında aralığın üst seviyelerine test ederek gelmesi muhtemeldir.

Mayıstan Önce Bitcoin’de 12,500$ Beklentisi!

Filbfilb bu sonuç açıklamaları sonrasında, boğa ters omuz baş figürünün görülme olasılığı Bitcoin şemasında tartışılıyor. Bu model için en yüksek hedefin, 20 haftalık hareketli ortalamaya kısa bir düşüşün ardından 12.500$ ‘ı aşabileceğini tahmin ediyor.

Coinmarketcap verilerine göre Bitcoin %1.04 artışla 8.735$ ‘dan işlem görüyor.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu