Kripto Para AnalizleriManşet

Ethereum yap ya da öl evresinde!

Sponsorlu İçerik

Ethereum, 242 dolar ve 245 dolar direnç seviyelerinin altında kaldı. ETH yakında 245 dolarlık direnç seviyesinin üzerine çıkabilir veya 235 dolarlık desteğin altına sert bir şekilde düşebilir.

Ethereum, geçtiğimiz birkaç gün içinde 235 dolarlık destek bölgesini dolar karşısında kırmak için birkaç girişimde bulundu. Bununla birlikte, ETH fiyatı 235 dolarlık desteğin üzerinde sabit kaldı. Ancak aynı zamanda yükseliş momentumu kazanamadı.

ETH fiyatı düzeltmeye başlamadan önce 237 dolar seviyesindeydi. 240 dolar seviyesini ve 100 saatlik basit hareketli ortalamayı aştı. 245 dolardan 236 dolara düşüşün %23.6 Fib. geri çekilme seviyesinin üzerinde bir kırılma oldu.

Yükseliş yönünde 242 dolar seviyesine yakın güçlü bir dirençle karşı karşıya. Ethereum ayrıca 245 dolardan 236 dolara en son düşüşün %50 Fib. geri çekilme seviyesini temizlemek için uğraşıyor.

Ethereun analiz grafigi

ETH / USD saatlik grafikte 242 dolar dirençle önemli bir düşüş eğilimi çizgisi var. ETH fiyatının 242 dolar ve 245 dolar civarında birkaç önemli engelle karşı karşıya olduğu anlaşılıyor. Güçlü bir yukarı yönlü hareket için 245 dolar direnç seviyesinin üzerinde başarılı bir kapanışa ihtiyaç var.

Bir sonraki büyük direnç, boğaların 262 dolar ve 265 dolar seviyelerine doğru yukarı yönlü bir hareketi hedefleyeceği 250 dolar.

ETH’de ayı molası olasılığı

Aşağı yönde, 235 dolarlık desteğin altında bir kapanış olursa, ayılar kontrolü ele geçirebilir. Bir sonraki büyük destek, 230 dolar. Bunun altında ayılar muhtemelen 220 dolar seviyesinin testini hedefleyebilir.

Teknik göstergeler

  • Saatlik MACD – ETH / USD için MACD düşüş bölgesinde ivme kazanıyor.
  • Saatlik RSI – ETH / USD için RSI şu anda 50 seviyesinin oldukça altında.
  • Büyük Destek Seviyesi – 235 dolar
  • Büyük Direnç Seviyesi: 242 dolar

Sitemizde paylaşılan analiz bilgileri bilgilendirme amacı taşıyıp, yatırım tavsiyesi içermemektedir.

Kripto para analizleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/analizsayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu