Kripto Para AnalizleriManşet

Ethereum fiyatı yükseliş bölgesine doğru ilerliyor

Sponsorlu İçerik

Ethereum fiyatı yükseliyor ve 335 dolarlık direncin üzerinde işlem görüyor. 360 dolar seviyesini ve 100 saatlik SMA’yı geçmeyi başarırsa, ETH fiyatının yükselmesi daha da hızlanabilir.

Ethereum yükseliş bölgesine yaklaşıyor

Ethereum 310 doların üzerinde güçlü bir destek tabanı oluşturduktan sonra makul bir iyileşme başlattı. ETH fiyatı, kısa vadeli pozitif bölgeye geçmek için 320 dolar ve 335 dolar direnç seviyelerinin üzerinde toparlandı. 360 dolarlık yüksek seviyeden 323 dolarlık düşük seviyeye doğru aşağı hareketin %50 Fib. geri çekilme seviyesinin üzerinde bir kırılma oldu. Daha da önemlisi, ETH / USD paritesinin saatlik grafiğinde 351 dolara yakın dirençle büyük bir düşüş eğilimi çizgisinin üzerinde bir kırılma oldu.

ethereum 370 dolar dirence kadar yukselebilir

Ethereum fiyatı şimdi kırık trend çizgisinin ve 345 doların üzerinde konsolide oluyor. Görünüşe göre fiyat, 360 dolarlık yüksek seviyeden 323 dolarlık düşük seviyeye doğru aşağı yönlü hareketin %76.4 Fib. geri çekilme seviyesinin yakınında kaldı.

Yükseliş yönünde, 360 dolar seviyesi ve 100 saatlik basit hareketli ortalamanın yakınında oluşan güçlü bir direnç var. 100 saatlik SMA’nın üzerinde net bir kırılma ve kapanış piyasa duyarlılığını artırabilir ve fiyat 370 dolar direncinin üzerine çıkabilir. Boğalar için bir sonraki durak, 385 dolar ve ana engel şu anda 400 dolar seviyesinde oluşuyor.

Ethereum düşme riski ile karşılaşabilir

Ethereum, 360 dolarlık direnci ve 100 saatlik SMA’yı geçmeyi başaramazsa, yeni bir düşüş riski ile karşılaşabilir. Olumsuz yöndeki ilk destek 340 dolar. Bir sonraki büyük destek, 332 dolar ve aynı grafikte bağlantı veren bir yükseliş trendi çizgisi var. Trend çizgisinin altında bir kırılma ve 330 dolar, Ethereum’u 310 dolarlık desteğe doğru geri itebilir.

Teknik göstergeler

  • Saatlik MACD – ETH / USD için MACD, yükseliş bölgesinde yavaş yavaş ivme kazanıyor.
  • Saatlik RSI – ETH / USD için RSI şu anda 50 seviyesinin üzerinde.
  • Ana Destek Seviyesi – 332 dolar
  • Ana Direnç Seviyesi – 360 dolar

Sitemizde paylaşılan analizler bilgilendirme amacı taşıyıp, yatırım tavsiyesi içermemektedir.

Kripto para analizleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/analizsayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu