Kripto Para AnalizleriManşet

Analiz: XRP düşüş trend kanalını aşmalı

Sponsorlu İçerik

XRP, Nisan ayının başından bu yana %300 arttı. XRP, SEC davası sayesinde yaklaşık 3 yıl boyunca 1 $ ‘ın altında kaldıktan sonra dirençleri bir bir kırıp 3 yılın en yüksek seviyesine ulaşmayı başardı. XRP‘nin 1.95 $ ‘lık en yüksek seviyesine ulaşmasından birkaç gün sonra BTC düşüş trendine girdiği için bu yükseliş devam edemedi. XRP‘nin tekrar yükselişe geçebilmesi için aşağıda paylaştığımız grafikte belirtilen düşüş trend kanalının üzerinde kapanış yapması gerekiyor. Grafikte görüldüğü gibi ayılar piyasıyı kontrol ediyor. XRP’nin hızlı yükselişinin ardından piyasalara gelen ayı etkisi ve Bitcoin’in sert düşüşüyle son 5 ayın en kötü yüzdelik dilimde değer kaybını yaşadı. Boğaların piyasaya dönüşlerini beklemeliyiz.

XRP Fiyat Analizi: XRP USD 4 Saatlik Grafik

Haberimizi yayınladığımızda, fiyat 200 MA tarafında tutuluyordu. Bu seviye tutamazsa, XRP 0.80 $ – 0.90 $ seviyesine düşme riski taşır. Boğaların güç kazanması durumunda, XRP‘NİN 1.15 $ ‘ lık ana direnç bölgesini kırması ve tutması gerekiyor. Bu seviye desteğe geri dönebilirse, XRP 1.30 $ ve ötesine yükselecektir. 1.30 $ seviyelerinde bir süre dolaştıktan sonra yeniden yükselişini sürdürebilir.

Stokastik RSI‘ya bakarken, yatırımcıların XRP için bir sonraki hamle konusunda emin olmadıkları sonucuna varabiliriz. Güç, yakında yükseliş veya düşüş kırılmasını bekleyen 50 işaretinin etrafında oturuyor. Potansiyel bir yükseliş hareketini onaylayan MACD, yükseliş eğilimi için aşağı doğru kıvrılıyor. Ek olarak, MACD histogramı 12 saat içinde bir yükseliş işareti yazdırıyor gibi görünüyor.

Spot oranı: 1,05 $
Eğilim: Ayı
Oynaklık: Yüksek
Destek: 1,03 ABD doları
Direnç: 1,15 Dolar

Analiz bilgi amaçlı olup, yatırım tavsiyesi içermemektedir.

Kripto para analizleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz? >>> Hemen Kripto Para Analizleri sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu