Kripto Para AnalizleriManşet

XRP’nin yavaş hareketi 2 dolar hedefini geciktirebilir

Sponsorlu İçerik

Ripple dün 1.5 doları aşmaya çalıştı, ancak boğalar 1.47 dolardan duvara çarptı. Dört saatlik grafikte fiyatın 100 Basit Hareketli Ortalama (SMA) altında kaymasıyla küçük bir düzeltme meydana geldi. Haberin yazım sırasında XRP 1,39 dolardan işlem görürken, boğalar anlık hareketli ortalama dirençle savaşıyor.

Kısa vadeli teknik tablo, potansiyel bir yatay ticaret eylemini gün ışığına çıkarıyor. Bu, dört saatlik grafikte aşırı alım bölgesinin biraz altında duran Göreceli Güç Endeksi’ni (RSI) takip ediyor. 60’taki gösterge seviyeleri, ayılar ve boğalar arasındaki çekişmenin bir çıkmazda olduğunu ima ediyor.

Benzer şekilde, Hareketli Ortalama Yakınsama Sapması (MACD) göstergesi konsolidasyon periyodunu onaylıyor. Gösterge, pozitif bölgede bir seviye oluşturma hareketi olduğunu, dolayısıyla yatay ticaretin devralma olasılığını varsayar.

MACD çizgisinin (mavi) sinyal çizgisinin üzerine oturduğuna dikkat etmek çok önemli, çünkü bu alıcıların hala üstün olduğu anlamına geliyor. Bu nedenle, 1,4 doların üzerinde teyit edilmiş bir kırılma yapmak yükseliş trendini doğrulayabilir. Aynı zaman, 1.5 $‘ın üzerine kırmak, 2 doların üzerindeki fiyat ve hedefler için spekülasyonu arttıracağından daha fazla satın alma emrini tetikleyebilir.

XRP/USD dört saatlik grafik

XRP/USD Grafik

100 SMA‘nın altındaki başka bir günlük kapanış, tepedeki basınç artışını görebilir. Aşağı yönde, 50 SMA kayıpları durdurmak için çok az şey yaparsa, mevcut fiyat seviyelerindeki düzeltme, desteği 1.2 $’da yeniden test edebilir. İtiş gücü azalırsa, XRP 1 dolara düşebilir ve belki de birincil desteği, 0,85 dolardan yeniden test edebilir.

Gün içi XRP seviyeleri

  • Spot oranı: 1,4 dolar
  • Trend: Yan ticaret
  • Oynaklık: Düşük
  • Destek: 1,2 ve 1 ABD doları
  • Direnç: 1,5 Dolar

Analiz bilgilendirme amaçlı olup, yatırım tavsiyesi içermemektedir.

Kripto para analizleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz? >>> Hemen Kripto Para Analizleri sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu