Bitcoin HaberleriManşet

1.000’den fazla Bitcoin tutan cüzdan sayısı rekor kırdı

Sponsorlu İçerik

Bitcoin’in zincir üzerindeki temelleri tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaşıyor.

Glassnode tarafından sağlanan veriler, yatırımcıların hızlı bir şekilde birikim yaptığını gösteriyor. Özellikle, Glassnode’un bugün yayınladığı tweet’te şu anda 1.000’den fazla Bitcoin depolayan adres sayısının 2.193 ile yeni bir tarihi yüksekliğe ulaştığını gösteriyor. Önceki tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 2.191, 2019 yılının Eylül ayında kaydedildi.

Bitcoin, geçen hafta sonu yaşanan hızlı düşüşün ardından istikrar kazandı. Bu geri çekilme sırasında, BTC birkaç dakika içinde yaklaşık 12.000 dolardan 10.600 dolara kadar düştü.

Bitcoin şimdiye kadar hızlı bir şekilde toparlandı. Haberimizin hazırlandığı sırada 11.775 dolardan işlem görüyordu. BTC, 12.000 dolar bölgesinde güçlü bir dirençle karşı karşıya.

Bununla birlikte, 1.000’den fazla BTC tutan cüzdanların sayısının artması yükseliş trendinin devam edebileceğini gösteriyor. Glassnode, bugün ayrı bir tweet’te, üç yıldan uzun süredir hareketsiz kalan BTC arz yüzdesinin de yaklaşık %30’luk yeni bir iki yılın en yüksek seviyesine ulaştığını gözlemledi.

Bitcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/bitcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu