Bitcoin Haberleri

Short Bitcoin fonlarında 15 milyon dolarlık rekor çıkış

Sponsorlu İçerik

Kripto yatırım ve yönetim şirketi olan CoinShares’in raporuna göre, Bitcoin 4. hafta da arka arkaya 12 milyon dolarlık girişi gördü. Short Bitcoin yatırım ürünlerinde ise toplam 15 milyon dolarlık rekor bir çıkış yaşandı. Ethereum’un geçen hafta toplamda 2.2 milyon dolarlık küçük çıkışlar kaydettiği belirtildi.

CoinShares’in yeni tarihte yayınlanan raporunda kripto para birimleri yatırım ürünlerinde geçen hafta toplam olarak 5 milyon dolarlık bir çıkışı kaydetti. Çıkışların çoğunun short fonlardan yapılması ise olumlu bir işaret taşıyor. Yatırımcılar, Fed’in şahin para politikası konusunda geri adım atacağına dair umutlarını korurken, hacimler tarihsel olarak düşük kalıyor.

Yatırım girişimi en çok Almanya’dan yapıldı

En fazla girişin 2.9 milyon dolar ile Almanya’da yapıldığı kaydedilirken, diğer sıralarda 6.4 milyon dolar ile İsveç, 4.4 milyon dolar ile de Kanada yer aldı.

Amiral kripto para birimi üst üste 4.. haftasına 12 milyar dolar tutarında bir girişi gördü. Short Bitcoin yatırım ürünlerinde ise 15 milyon dolarlık rekor çıkış yaşandı. Çıkışların, yönetim altındaki varlıkların yüzde 10’unu temsil ettiği görülürken, önceki haftalardaki çıkışlara kıyasla 2 kat daha fazla.

Ethereum’da tereddütlü duruş

Geçen hafta 2.2 milyon dolar tutarında küçük çıkışlar kaydeden Ethereum, Merge’ün ardından yatırımcılar arasındaki tereddütlerin devam ettiği de anlaşılmış oldu. Yatırımcılardan gelen bildirimlerde, stake getirisi sağlayan ve menkul kıymet olarak değerlendirilen varlığın düzenleyiciler için statüsü endişelere neden oluyor. CoinShares’in haftalık raporunda altcoin’lerde unutulmadı. Çok hareketlilik gören varlıklarda Solana (SOL) ve Polkadot’ta (DOT) küçük çıkışlar yaşandı.

Kripto para borsaları, coin gelişmeleri ile ilgili en güncel içerikler için Kripto Para Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu