Bitcoin Haberleri

4,4 bin Bitcoin, madenciler tarafından Binance’e taşındı

Sponsorlu İçerik

Zincir üstü veriler (On-Chain), Bitcoin madencilerinin 4,4 bin BTC’yi Binance borsasına taşıdığını ortaya çıkardı. Bu durum kripto para fiyatları için düşüş eğilimi göstergesi.

Veri sağlayıcısı CryptoQuant bir gönderisinde, kripto borsası Binance’e, bir madenci cüzdanı tarafından 4.4 bin BTC gönderdiğini ortaya koydu. Yapılan bu son işlemin Poolin madencilik havuzuyla ilişkili bir madenci cüzdanından geldiğini kaydedildi. İlgili gösterge, madencilerin cüzdanlarından borsalara taşınan kripto para birimlerinin toplam miktarını ölçüyor. Metriğinin değeri yüksek olduğunda, madencilerin şu anda merkezi borsalara çok sayıda coin gönderdiği anlamına geliyor.

Bilindiği üzere, madencilerin satış amacıyla Bitcoin’leri borsalara aktarması, zincir doğrulayıcılarında bir damping (düşük fiyatla satış) göstergesidir. Bu durum tahmin edileceği üzere kripto paralar için düşüş eğilimine yol açabilir. Bir diğer yandan, göstergenin düşük değerleri, zincir doğrulayıcılarının şu anda borsalara çok fazla Bitcoin göndermediğini ortaya koyuyor.

Son birkaç ay içinde, kripto madencilerinin rezervlerinden borsalara para gönderdiği üç örnek daha yaşandı. Bunların her biri aynı zamanda kripto fiyatındaki düşüşlere de sebep oldu. En son madenci değişimi akışı gerçekten satma niyetiyle gerçekleştiyse, bu artış kripto değeri için düşüş olabilir.

Bitcoin’de son durum ne?

CoinMarketCap verilerine göre, BTC haberin yazıldığı saatte 19.851 dolar üzerinden işlem görüyor. Son 24 saat içinde ise yüzde 1,13 oranında düşüş yaşadı.

Bitcoin ile ilgili en güncel içeriklere için Bitcoin Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu