Bitcoin Haberleri

ABD, BTC madenciliği için lansmanları yasaklıyor!

Sponsorlu İçerik

New York eyaletindeki Amerikan Massena kenti yetkilileri, turist çekmek amacıyla kripto para birimlerinin madenciliği için yeni merkezlerin kurulması üzerine 90 günlük bir kampanya başlattı. Belediye Başkanı Steve O’Shaughnessy bunu WWNYTV’ye yaptığı bir yorumda dile getirdi.

Belediye Başkanı Steve O’Shaughnessy ayrıca bu durumla alakalı şu görüşleri dile getirdi:

“Şehrimizin, bitcoin madencilik ekipmanlarıyla darmadağın olmasını istemiyoruz. Sadece [madenciler] buraya geleceklerse, prezentabl bir yapı oluşturacaklarından emin olmak istiyoruz ”

Massena, yerel hidroelektrik santrali ucuz elektrikle madencileri çekti. Yetkililer, kentin ana yol üzerinde ekipman olan römorkları fark ettikten sonra yasaklama kararı aldı.

“Madenciler için temel kriterler ucuz elektrik ve güvenilirliktir. Massena Electric’in liderlerinden Andrew McMahan, “Biz daima bu özelliklere sahiptik.” ifadelerini kullandı.

Daha önce, New York eyaleti sakinleri madencilik şirketi Greenidge Generation’ı çevre üzerinde olumsuz bir etki yaratmakla suçladı.

Ohio’da, bitcoin madenciliği için altyapı sağlayıcısı Standard Power’ın, veri merkezine nükleer enerji santralinden karbonsuz elektrik sağlamak için Energy Harbour ile beş yıllık bir ortaklığa imza attığını da unutmamak da fayda var.

Bitcoin ile ilgili en güncel içeriklere için Bitcoin Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu