Bitcoin HaberleriManşet

”BTC 100.000 dolar yolculuğuna başladı!”

Sponsorlu İçerik

Bitcoin’in geçen yıl 11.600 dolardan 6.400 dolara düşüşünü doğru tahmin eden bir analist, 100.000 dolar yükselişinin başladığını belirtti. Ancak, bazı analistlerin beklediğinden çok daha uzun sürebileceğini söylüyor.

Analist Dave the Wave, Bitcoin’in nereye doğru gidebileceğine dair yeni bir grafik yayınladı. Bu, önde gelen kripto para biriminin 2023’ün başlarında altı haneli rakamlara ulaştığını gösteriyor.

Dave grafiğinin, PlanB’nin Bitcoin’in 2021’de 100.000 dolara ulaşacağını öngören ve çok tartışılan stok akış (S2F) fiyat modelini geçersiz kılacağını belirtti.

Dave the Wave bitcoin 100 bin dolar analizi

PlanB’nin en son S2F tahmini, BTC’nin Ağustos 2021’e kadar 100.000 doları aşacağını tahmin ediyor. Daha önceki modeller bunun Aralık 2021’de olacağını gösterdi.

Analist, şu ana kadar modelinin Bitcoin’in fiyat hareketlerini mükemmel şekilde takip ettiğini belirtti. Bitcoin’in şu anda yukarı yönde başka bir hareket için hazırlandığına inanıyor.

Bitcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/bitcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu