Bitcoin Haberleri

Analist Brandt’tan BTC yorumu: Rahatlama rallisi gelebilir

Sponsorlu İçerik

Sosyal medya platformlarında yaptı bitcoin yorumları ile tanınan ve kripto para yatırımcıları tarafından yakından takip edilen Peter Brandt, son dönemlerde ciddi şekilde düşüş gösteren BTC’de rahatlama rallisinin geleceğini söyledi.

Daha önce yaptığı değerlendirmelerde amiral kripto para birimi BTC’nin büyük yükseliş hareketinin 2024 yılındaki halving’den önce geleceğini söyleyen analist Peter Brandt, son düşüşlerin ardından yeni bir rahatlama rallisi’nin geleceği yönüne değerlendirmelerde bulundu.

Resmi twitter hesabı üzerinden son düşüşler hakkında konuşan Brandt, paylaştığı grafikte “2017’nin en yüksek seviyesi  20 bin dolarlık seviyenin yeniden test edilmesi, bir rahatlama rallisi yaşatabilir. Ancak sadece bir rahatlama rallisi olur” dedi.

Brandt açıklamalarının devamında, geçtiğimiz Mayıs ayında yaşanan Terra LUNA düşüşlerin yaşandığı dönemde bitcoin’in yaklaşık yıldır düşüşte olduğunu ve buradaki düşüşün sona ermiş olabileceğini söyledi. Brandt bu yorumu yaptığında Bitcoin yaklaşık 26.000 dolardan işlem görüyordu.

CoinMarketCap verilerine göre, haberin yazıldığı saatte BTC 20.990 dolar üzerinden işlem görüyor. Son 24 saatte ise %0,07 oranında düşüş yaşadı.

“Coinbase iflası hak ediyor…”.

 Brandt, bir başka tweet’te kripto para birimlerinin düşüşünden etkilenen sektör şirketleri hakkında da yorum yaparak, şu ifadeleri kullandı:

“Coinbase iflas etmeyi hak ediyor. Bu olursa, ne yazık ki, şirketin müşterileri de teminatsız borç verenler olarak kalacak ve muhtemelen sonunda Bitcoin’leri çalınacak.”

Bitcoin ile ilgili en güncel içeriklere için Bitcoin Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu