Bitcoin HaberleriManşet

Analist Crypto Michael Bitcoin ve 6 altcoin’i yorumladı

Sponsorlu İçerik

Kripto para analisti Michael Van De Poppe, Bitcoin ve altı altcoin hakkındaki görüşlerini paylaştı.

İçindekiler

”Ethereum boğa aşamasının ilk zamanlarında”

Yeni bir YouTube videosunda, Crypto Michael olarak da bilinen analist, Ethereum’un bir boğa piyasasının ilk aşamalarında olduğunu açıkladı.

“Bir yıllık birikim aralığını aştık ve 100 günlük ve 200 günlük hareketli ortalamanın üzerinde hareket ediyoruz. Sadece günlük zaman diliminde değil, aynı zamanda temelde bir boğa bölgesi örneği olan haftalık zaman diliminde de hareket ediyoruz.”

Analist, ETH düzeltmeye hazır olsa da, piyasa katılımcıları bir boğa piyasasında birbirlerini ön plana çıkarma eğiliminde olduklarından ideal girişi elde etmenin olası olmadığını açıkladı. Ethereum’un kısa bir düşüşten sonra patlamasını beklediği için bir sonraki geri çekmede trene atlamayı öneriyor.

“Bu durumda sahip olmak istediğiniz temel strateji, sadece dipten satın almak. Bir sonraki düşüş 360 dolara doğru olabilir. Sonraki yükseliş bizi büyük olasılıkla 700 dolara çekeceği için almak isteyeceğiniz düşüş.”

”XRP’nin hedefi 1 dolar”

Crypto Michael, XRP’de yükselişe geçti ve 1.00 doları geri kazanma potansiyeline sahip olduğunu belirtti. Bu arada, en büyük üçüncü kripto para biriminin, bir sonraki boğa döngüsünü başlatmadan önce yakın vadede konsolide olmaya devam edeceğini tahmin ediyor.

“Burada biraz yanlara doğru hareketler olabilir. Ardından, bu zirveyi aşacak ve yeni bir yüksek zirveye çıkacak. Buradan 0.40 dolar ve hatta 0.50 dolara ulaşacaktır. Ardından, burada sahip olduğumuz genişlemeden, 0.61 dolara kadar bir yükselişin veya bu durumda 0.68 dolar civarında bir bloğun meydana gelme olasılığının yüksek olduğu seviyelerini tanımlamaya başlayabilirsiniz.”

”Bitcoin 10.500 doların altına düşebilir”

Bitcoin’e gelince, analist BTC’nin tırmanışına devam etmeden önce düzeltme yapmasını bekliyor ve 10.500 doların altına düşmesini beklediğini belirtti. Bitcoin’in 12.000 dolarlık direnci desteğe dönüştürmeyi başarırsa tezinin geçersiz olacağını söyledi.

Michael Van De Poppe bitcoin analizi

Analist 4 altcoin’i yakından takip ediyor

Van De Poppe ayrıca diğer dört altcoin’i yakından takip ediyor. Boğalar önemli bir direnci aşmayı başarırsa Litecoin (LTC)’in potansiyel olarak 75 dolara yükselebileceğini belirtti. Ancak analist, Ontology (ONT), NEO ve EOS‘un LTC’den daha iyi bir piyasa yapısına sahip olduğunu söyledi.

Bitcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/bitcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu