Bitcoin Haberleri

Analist Peter Brandt’tan önemli BTC grafik modeli

Sponsorlu İçerik

Kripto para piyasasının önde gelen analistlerinden olan Peter Brandt, Bitcoin’in bir sonraki hareketini belirleyebilecek önemli bir grafik modeli paylaştı.

Kripto ve finans dünyasının önemli isimlerinden olan Peter Brandt, bugün Twitter hesabı üzerinden takipçileriyle amiral kripto para birimi Bitcoin’in sonraki hareketlerini belirleyebilecek grafik modeli paylaştı. Brandt, attığı tweet’te alaycı bir yorum yaparak, grafikteki desenler bir flama gibi görünüyorsa ve bir flama gibi davranıyorsa, muhtemelen flamadır dedi. Fakat Bitcoin’in durumu göz önünde bulundurulduğunda ilerleyen günlerde varlığın başka bir darbe alabileceğini belirtti:

Flama çizgileri, Bitcoin dahil olmak üzere diğer varlık türleri için yaklaşan bir düşüşün doğrudan göstergesi değil. Grafik deseni, son iki haftadır son derece düşük oynaklık gösteren Bitcoin’in artış görüp görmeyeceğini belirlemelerine yardımcı olabilir. Paylaşılan grafiğe göre, varlık daha önce volatilitede yaklaşan bir artışa işaret eden iki desen çizdi. Kripto para biriminde 20.000 doların altına iten aşağı yönlü bir artış oldu.

CoinMarketCap verilerine göre, haberin yazıldığı saatte Bitcoin 20.112 dolar üzerinden işlem görüyor. Son 24 saatte ise %77 oranında düştü.

Küçük yatırımcılar BTC’ye inanıyor

Edindiğimiz bilgilere göre, bakiyesinde 1’den daha fazla Bitcoin tutan adreslerin sayısı, kripto para biriminin olumsuz piyasa koşullarındaki fiyat performansına rağmen katlanarak artıyor.

Bitcoin ile ilgili en güncel içeriklere için Bitcoin Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu