Bitcoin Haberleri

Analist Peter Brant’ten BTC değerlendirmesi

Sponsorlu İçerik

Analist Peter Brandt, en büyük düşüşlerinden birini yaşayan bitcoin için düşüş eğiliminin sona ermiş olabileceğini belirtti.

Deneyimli analist Peter Brandt, tarihinin en büyük düşüşlerini yaşayan amiral kripto para biriminde düşüş trendinin sona ermiş olabileceğini açıkladı. Resmi Twitter hesabından değerlendirmeler yapan Brandt, takipleri tarafından yüzlerde RT ve beğeni aldı. Düşüşteki hacme dikkat çeken Brandt, söz konusu verilerin yaklaşık 1 yıldır devam eden aşağı yönlü hareketin sonuna gelmiş olabileceğini belirtti.

“Böyle hacim artışlarından anlıyoruz ki teslimiyetin ve 1 yıldır devam eden aşağı yönlü hareketin sonuna geldik. Bu katliam devam edebilir mi? Her şey mümkün ve bu, dibi sınırlı bir şekilde görmeyi de içeriyor. Daha önce olası bir dip olarak 27.000 doları göstermiştim.”

“Yüzde 80 düşersek yüzde 90’ı görürüz”

Bir takipçisi tarafından yapılan “yüzde 80 düşüşten sonra tartışmaya girmem” yorumu hatırlatıldığında Brandt, şu yanıtı yazdı:

“Yüzde 80 düşersek muhtemelen yüzde 90’ı görürüz.”

Nisan ayının başında Brandt, birçok analistin 2024 yılındaki ödül yarılanmasından önce BTC’de bir yükseliş beklemediğini ancak bu tarihten önce büyük bir yukarı yönlü hareket göreceğimizi düşündüğünü söyledi.

Ayı dönemi geleneksel borsaların yanı sıra kripto borsalarını da büyük ölçüde etkiledi.

Bitcoin ile ilgili en güncel içeriklere için Bitcoin Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu