Bitcoin HaberleriManşet

Anthony Pompliano: Kurumsal yatırımcılar BTC için geliyor

Sponsorlu İçerik

Morgan Creek Digital’in kurucu ortağı Anthony Pompliano, Bitcoin‘in geleneksel yatırımcılar arasındaki statüsünün değişmeye başladığını açıkladı. Pompliano, 2021 yılı Bitcoin fiyat tahminin aynen devam ettiğini belirtti.

Yahoo Finance ile yapılan bir röportajda Pompliano, BTC‘nin uzun süredir ölümünün ilan edildiğini, ancak bunun yanlış olduğunu kanıtlamaya devam ettiğini ve kanıtladığını, son on yılda değerindeki kayda değer artışını daha fazla yatırımcının fark edeceğini söyledi.

Anthony Pompliano:

“Bitcoin hiçbir yere gitmiyor. Pek çok Wall Street yatırımcısının portföylerine koyduğunu görmeye başlıyorsunuz. Ayrıca bu borsalar veya işletmeler için de geçmiş performansları var, böylece finansal performansı görebiliyorlar. Sonuçta bence gerçekten görmeye başlayacağınız şey bankaların bu alanı görmezden gelemeyeceği.”

Pompliano, kurumsal yatırımcıların gittikçe daha fazla Bitcoin‘i diğer finansal piyasaların oynaklığına karşı bir engel olarak gördüğünü söyledi. Ayrıca, 2021 yılına kadar BTC‘nin fiyat yolundaki kişisel tahmininden sapmadığını belirtti.

Anthony Pompliano:

“Tahminimce önümüzdeki 18 ay boyuca, bu krizden çıkan en iyi sanatçı olmasını bekliyorum. Bitcoin‘in 2021 yılına kadar BTC başına 100.000 dolara vuracağını düşünüyorum. Bu, geleneksel finansal dünyada nispeten kısa bir sürede 10 kattan fazla bir artış.”

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu