Bitcoin Haberleri

Argo Blockchain: Haziran’da üretilenden fazla BTC satıldı

Sponsorlu İçerik

İngiltere merkezli kripto madencilik firması Argo Blockchain, geçtiğimiz Haziran ayında Bitcoin satışı yaptığını açıklayan ikinci firma oldu. Argo, Haziran ayında 15.6 milyon dolarlık satış yaptığını ve 30 Haziran tarihi itibariyle 1935 adet Bitcoin bulunduğunu belirtti.

Bir diğer madencilik şirketi olan Core Scientific bu hafta 7202 adet BTC sattığını açıklamıştı. Bir diğer madencilik firması Argo Blockchain, satış yaptığını duyurdu. Şirket, Haziran ayı içinde ürettiğinden fazla Bitcoin satışı yaptığını yani toplamda 637 adet BTC satışından da 15.6 milyon dolar nakit elde ettiğini kaydetti.

Konuyla ilgili paylaşılan bilgilerde şirketin, Haziran ayında 179 BTC ürettiği ve bu sayının Mayıs ayından 55 adet daha fazla olduğu belirtildi.

Galaxy Digital’den Argo’ya BTC destekli kredi

2021 Eylül’de Argo Blockchain, Galaxy Digital’den Bitcoin destekli 25 milyon dolarlık kredi almıştı. Söz konusu finansman, şirketin Batı Teksas’taki genişleme planlarını karşılamak için temin edilmişti. Şirket yaptığı açıklamada, Galaxy Digital’e olan borcunun bir ödemesinin bu satışlardan elde edilen gelirle yapıldığını belirtti. Argo, 637 BTC satarak 24.500 dolarlık ödeme yaptı.

“Yeterli likiditeye sahibiz…”

Kripto para piyasası çöküşü ve Bitcoin düşüşlerine karşı önlem aldığını belirten şirket, Bitcoin destekli kredinin tasfiye olma ihtimaline karşı yeterince likiditeye sahip olduğunu açıkladı.

“Çabalarımız Hash oranlarına yansıyor”

Argo Blockchain CEO’su Peter Wall açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Argo’nun madencilik operasyonlarını önemli ölçüde yükseltmeye yönelik devam eden çabalar, bu ayın rakamlarına ve artan hash oranımıza yansıyor. Şirketin mevcut piyasa koşullarında gezinmek ve verimliliğimizi daha da artırmak için iyi bir konumda olduğuna inanıyoruz. Bu rakamlar, S19J Pro makinelerinin devam eden kurulumlarıyla birlikte, madencilik kapasitemiz açısından bizi sağlam bir konuma getirdi.”

Yeni makineler için tarih: Ekim

Argo, açıklamasının devamında ellerinde 1935 adet Bitcoin bulundurduğunu ve 210 adet de BTC’ye denk varlıkların olduğunu kaydetti. Madencilik ekipmanları üreten Bitmain’den sipariş ettiği S19J Pro makinelerin kurumunu yapmaya devam ettiğini aktardı.

Bitcoin ile ilgili en güncel içeriklere için Bitcoin Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu