Bitcoin HaberleriManşet

Avustralyalı Üst Düzey Yönetici, İlk BTC’sini Satın Aldı

Sponsorlu İçerik

Küresel mali krizin ve COVID-19’un yayılmasının etkisiyle Bitcoin, daha önce hiç kripto para almamış yeni yatırımcıları çekmeye devam ediyor. Avustralya’daki vergi mükellefleri birliğinin üst düzey yöneticisi, ilk Bitcoin‘ini satın aldığını ve toplumdan büyük bir cesaret aldığını tweetledi.

Avustralya Vergi Mükellefleri Birliği Politika Direktörü Emilie Dye, 1 Nisan’da ilk kripto para yatırımını yaptığını ve Bitcoin aldığını Twitter’da yaptığı paylaşımla bildirdi.

İkinci paylaşımında, kripto para topluluğundan çok fazla cesaret ve destek aldığını, ve kripto para yatırımına olan güveninin yüksek olduğunu ve şimdi daha da güvende hissettiğini söyledi.

Bu satın alma, Avustralya Vergi Mükellefleri Birliği’nin misyonu ile uyumlu görünüyor. Kuruluş kendisini şu şekilde tarif ediyor:

“Avustralya Vergi Mükellefleri Birliği, günlük Avustralya vergi mükelleflerini temsil etmeyi taahhüt eden bir eylemci ve savunuculuk örgütü. Temel kampanyalarla aşırı düzenlemeye, savurgan harcamalara ve külfetli vergilere karşı çıkmak için savaşıyoruz. Misyonumuz ulusumuzu dönüştürmek ve daha iyi, daha özgür bir Avustralya inşa etmek.”

Bitcoin Tüm Aksiliklere Rağmen Ayakta!

Kripto para analisti Joel Kruger bu yılın ilk çeyreğinde güvenli liman varlıklarını özetledi. Altının, satıcıların baskısı altında bile göze çarpan bir üstünlük gösterdiğini, Bitcoin‘in aksiliklere rağmen dikkat çekmeye devam ettiğini ve çok iyi davrandığını belirtti.

Kripto para analisti The Crypto Dog‘a göre, Bitcoin‘e olan ilgi şu anda perakende yatırımcılar arasında muazzam bir şekilde artıyor.

The Crypto Dog:

“Bitcoin için şu anda çok fazla organik talep var gibi görünüyor, dijital altın adına hayal ediyorum. ‘Bitcoin satın al’ için yapılan aramalar artıyor ve Coinbase gibi borsalar perakende satışların arttığı bildiriliyor. Bu işaretleri görmezden gelmek aptalca olur.”

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu