Bitcoin Haberleri

Bill Miller: BTC, özellikle düşük fiyatlarda hala güvenli yatırım

Sponsorlu İçerik

Hedge fon yöneticisi Bill Miller, Bitcoin‘i hala güvenli bir yatırım olarak gördüğünü ve düşük fiyat değerinin onu daha da çekici hale getirdiğini belirtti.

Amerikalı yatırımcı Bill Miller, son fiyat çöküşünden sonra lider kripto para birimini destekledi. BTC‘nin güvenli olduğunu ve yatırımcıların değeri düştüğünde daha da cazip bir varlık olarak görmeleri gerektiğinin altını çizdi.

BTC’den Vazgeçmeyin

BTC‘nin fiyatındaki son düşüşün ardından, birçok yatırımcı onun geleceği hakkında olumsuz düşünceler paylaştı. Ancak, Bill Miller için durum böyle değil. CNBC’ye verdiği bir röportajda, bitcoin’e desteğini bir kez daha gösterdi.

Miller, fiyatı ne olursa olsun BTC’nin güvenli olduğunu ve bu olaylar biraz normal olduğu için kripto topluluğundaki katılımcıların son düşüşle solmaması gerektiğini aktardı. Ek olarak, yatırımcılar, değeri önemli ölçüde düştüğünde bitcoin’i daha da çekici bulmalıdır:

“Bir şeyi daha yüksek fiyatlarla sevdiysem, daha düşük fiyatlarla daha da çok sevmemin bir sakıncası yoktur.”

Tanınmış yatırımcı normalde BTC’nin değeri hakkında yorum yapmaya istekli olmadığını itiraf etti. Ancak piyasa büyük bir baskı altında ve engellerin ise oldukça sıra dışı olduğunu aktardı.

Miller, sonuç olarak Bitcoin‘in düşüşünün finans dünyası için “aşırı bedellere” yol açabileceğini, ancak çok geçmeden önceki pozisyonlarına geri döneceğini ve türbülansın düzeleceğini belirtti.

Dijital varlığın fiyatı dün 30.000 dolara düştü. Bununla birlikte, haberi yazarken, BTC, 24 saatten daha kısa bir süre içinde dikkate değer bir geri dönüşle 41.782 $ civarında işlem görüyor.

BTC, ‘Nakit için Fare Zehiri’

Geçmişteki şüpheci BTC görüşüne rağmen Bill Miller, özellikle COVID-19 salgınının neden olduğu küresel ekonomik engellerden sonra son zamanlarda destekleyicisi oldu.

Kasım 2020’de, kurumlardan ve şirketlerden gelen talebin BTC’nin arzından daha hızlı büyüdüğünü vurguladı. Ayrıca Miller, her büyük bankanın bir noktada kripto para biriminin bir kısmına sahip olacağını öngördü. Hatta BTC’nin “son 1, 3, 5 ve 10 yılda tüm büyük varlık sınıflarından daha iyi performans gösterdiğini” belirtti.

Dahası, bitcoin’i “fare zehiri” ile karşılaştıran tanınmış kripto karşıtı olan Warren Buffet‘e karşı çıktı:

“Warren Buffet bitcoin’e ünlü bir şekilde ‘fare zehiri’ dedi. Haklı olabilir. Bitcoin fare zehri olabilir, fare de nakit olabilir.”

Bitcoin ile ilgili en güncel içeriklere için Bitcoin Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu