Bitcoin HaberleriManşet

Bitcoin, 2016 yılına benzer hareketler gösteriyor

Sponsorlu İçerik

Bitcoin, 9.300 dolardan 9.600 doların üzerine çıktı ve yükseliş sinyalleri göstermeye devam ediyor. Bazı analistlere göre, Bitcoin halving’in gerçekleşmesinden 10 hafta sonra 2016’da olduğu gibi büyük bir yükselişle karşı karşıya kalabilir.

Bitcoin, son haftalarda 8.900 dolar ile 9.300 dolar arasında sıkı bir aralıkta işlem görüyordu. Ancak son birkaç gün içinde önemli direncin üstesinden gelmeyi başardı. Bitcoin fiyatı son 24 saat içinde biraz geri çekildi ve 9.490 dolardan işlem görüyor.

Bitcoin halving’in gerçekleşmesinden 525 gün sonra yüzde 3.000’in üzerinde yükseldiği 2016’daki gibi yeni bir hareket başlatabilir. Tanınmış analist Josh Rager, benzer bir fiyat artışının şu anda gerçekleşebileceğini ve Bitcoin’in son birkaç haftalık birikim aşamasını geride bıraktığını belirtti.

Josh-Rager bitcoin analiz grafigi

Analist Teddy de Bitcoin’in son hareketini olumlu yönde yorumladı. Ancak Teddy’e göre, Bitcoin günlük grafikte 9.700 doların üzerindeki güçlü direncin üstesinden gelmesi gerekiyor. Bitcoin bu direnci yeni bir destek olarak kurabilirse, 10.000 dolara ulaşılabilir. Bununla birlikte, mevcut fiyat hareketleri şimdilik bir düzeltmeye yol açabileceğinden, yatırımcıları uyarıyor.

”Bitcoin tüm zamanların rekorunu kıracak”

Deneyimli analist Crypto_Birb, 3 gün önce Bitcoin için büyük bir yukarı doğru hareket öngörmüştü. Analistin görüşüne göre, Bitcoin bu yılın Aralık ayında tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşacak. Böylece yeni bir adaptasyon dalgası başlatacak. Hızla artan hisse fiyatı nedeniyle, daha fazla şirket Bitcoin’in potansiyelini tanıyacak ve bir ödeme aracı olarak süreçlerine entegre edecek.

Analist Byzantine General’e göre, mevcut fiyat hareketi olumlu. Ancak, Bitcoin 10.500 doları aşmayı kalıcı olarak başardığında yeni yükseliş dalgası başlayacak.

Byzantine General'in bitcoin analiz grafik

Binance CEO’su: Bitcoin 1 milyon dolara yükselecek

Binance CEO’su Changpeng Zhao, Altcoin Daily ile yaptığı röportajda, Bitcoin’in mevcut fiyat gelişmelerini yorumladı. Zhao’ya göre, adaptasyon artmaya devam ederse BTC’nin 1 milyon dolara yükselme potansiyeli var. Aynı zamanda, Bitcoin’in piyasaya bir süre hakim olabileceği konusunda uyarıda bulundu. Ancak Bitcoin’in yerini bir noktada başka bir kripto para veya finansal sistemin alacağını açıkladı.

Changpeng Zhao:

”Hiçbir şey sonsuza kadar sürmez. 10, 15 veya 20 yıl sonraya bakarsak, Bitcoin’in yerine yeni bir şey ve BTC’den daha iyi bir şey olacağı düşünülebilir.”

Bitcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/bitcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu