Bitcoin HaberleriManşet

Bitcoin balina adresleri zirvede!

Sponsorlu İçerik

En az 1.000 BTC, yani Bitcoin balina adresleri tüm zamanların en yüksek seviyesine yükseldi. Perakende yatırımcılar artıyor, ancak arzın çoğu daha büyük adreslerin elinde.

Santiment tarafından derlenen yakın tarihli bir rapor, Bitcoin balina adreslerinin sayısının son birkaç yılda giderek arttığını ortaya koydu. Artan birikim seviyeleri ve HODL zihniyeti, kısa vadeli düşüş gelişmelerinin etkisini azaltabilir ve uzun vadede BTC’yi yükseltebilir.

Bitcoin balina adresleri ATH’de

Bitcoin balinaları, bir adreste en az 1.000 BTC tutan bireyler veya kuruluşlar olarak kabul edilir. Santiment’in raporuna göre, bu tür adreslerin sayısı son zamanlarda tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

bitcoin balina adresleri ATH kaydetti

Yukarıdaki grafikte gösterildiği gibi, 2017 parabolik fiyat artışından önce BTC balinaları birikim yapıyordu. Ancak fiyatlar düşmeye başlayınca balinalar satışlara başladılar.

2018 sonunda Bitcoin’in fiyatı 4.000 doların altına düştüğünde trend tersine döndü. O zamandan beri, 1.000 BTC veya daha fazlasını içeren adreslerin sayısı sürekli olarak mevcut seviyesi olan 2191’e kadar yükseldi.

Santiment, perakende Bitcoin yatırımcılarının 2015’ten bu yana önemli ölçüde arttığını belirtmesine rağmen, yine de tüm BTC arzının %15’inin daha azından sorumlular. Kalan %85.3, en az 10 ile 1 milyon BTC’ye sahip adresler arasında dağılıyor.

Santiment, balina ağırlıklı benzer davranışların altcoin’ler arasında da görüldüğünü belirtti.

Bitcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/bitcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu