Bitcoin HaberleriManşet

BTC, Birikim Aşaması Sonrası 10.000$’ın Üzerine Çıkabilir!

Sponsorlu İçerik

Bitcoin‘in 8.000 $ seviyesini geri kazanmak için büyük zaman harcadığı göz önüne alındığında, birçok trader daha fazla olumsuz baskı bekliyor.

Bununla birlikte, kripto para uzmanı ve fenomeni Benjamin Blunts, önde gelen kripto para biriminin bir sonraki hareketinde 10.000 $’a yükselmeden önce mevcut seviyenin Bitcoin için yerel bir dip olarak hizmet edebileceğini düşünüyor.

Blunts, Bitcoin‘in yan fiyat hareketleriyle birlikte yeni bir birikim aşamasına girdiğini düşünüyor. Trader, BTC‘nin Mayıs ayında gerçekleşmesi beklenen halving‘in etkisiyle fiyatın yükseleceğini ve 10.000 $’ın üzerine çıkmasını bekliyor.

Bitcoin geçen yıl Mayıs ayında yükselmeye başlamış ve Haziran ayında 2019’un en yüksek seviyesi olan 13.888$’a ulaşmıştı. Ardından, duraklama dönemi başladı ve BTC, bir dizi düşük yüksekler oluşturduktan sonra dördüncü çeyrekte %50 oranında düştü.

Blunts‘un analizi, diğer bazı yükseliş tahminleriyle aynı doğrultuda. Özellikle, stok-akış modeli yaratıcısı PlanB, BTC‘nin arz düşüşünün ardından 10.000 $’ın üzerinde kalacağını öngördü. Binance CEO’su Changpeng Zhao, BTC‘in uzun süre dört haneli alanda kalmasını beklemiyor.

Bununla birlikte, halving öncesi kripto para madencileri de ekipmanlarını artırmaya devam ediyor. Eğer işler tersine dönerse, bu büyük bir ayı piyasasına yol açabilir.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu