Bitcoin Haberleri

Bitcoin boğaları, 7.000 dolar seviyesini geri kazandı

Sponsorlu İçerik

Bitcoin fiyatı, finansal piyasalarda giderek artan düşüş eğilimi ve uzun süredir devam eden aşırı korkuya rağmen 7.000 doların üzerine çıktı. Petrolün de düşmesiyle birlikte, BTC‘nin de takip edeceği beklentisi vardı, ancak artan bir üçgen oluşumu, Bitcoin‘in daha da yükselmesine yardımcı oldu.

Bitcoin fiyatı, bir saatlik zaman diliminde artan bir üçgen oluşumunu tamamladı ve 7.000 $’ın üzerinde güçlü bir yükseliş yakaladı. Yükselen üçgenler genellikle yükseliş paternleridir ve formasyonun yüksekliğine eşit bir artışa yol açar.

Bitcoin, 7100 $’dan işlem görüyor ve şu anda genel direnci olan 7.100 $ ve 7.200 $’ı geri kazanmak için mücadele ediyor.

Boğa hareketi, geçtiğimiz ay Kara Perşembe günü belirlenen düşük seviyelerden toparlanmaya devam eden borsaya paralel geliyor. Borsa ile korelasyon kripto para da devam ediyor, ancak borsa ekonomiye eklenen her bir teşvik artışı turuyla toparlanmaya devam ederse, bu Bitcoin için iyi olabilir.

Bununla birlikte, kripto para analistleri hala varlık sınıfları arasındaki korelasyonda nihai bir kopuşu öngörüyor.

Sırada hangi seviyeler var

Şimdilik, eğer korelasyon devam ederse ve borsada yükselmeye devam ederse, Bitcoin bu yılın başlarında kaybedilen en yüksek seviyelere yeniden yükselebilir.

2020’nin başında, Bitcoin 7.000 $’ı geri aldı ve daha sonra hızlı bir şekilde 10.000 $’ın üzerine çıktı, ancak burada tutamadı. Bitcoin fiyatı 7.200 $ ve 7.500 $’ın üzerine çıkabilirse 8.000 $ civarında bir destekle tekrar karşılaşacak, ancak gerçek yükseliş 8.000 $’lık alanı temizledikten sonra gerçekleşebilir. Bu tür bir hareket, Bitcoin‘in 9.200 $’a doğru yükselmesine neden olabilir.

Durgunluk yaklaşırken işler Bitcoin için zor görünüyor, ancak doların devalüasyonu BTC‘yi bu en zor zamanın da tekrar parlamasına yardımcı olabilir.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu