Bitcoin HaberleriManşet

”Bitcoin Bu Krizden Çok Daha Güçlü Olarak Ortaya Çıkacak!”

Sponsorlu İçerik

Kripto para topluluğu son günlerde Bitcoin‘in büyük düşüşü nedeniyle umutsuzluk içinde, ancak Tyler Winklevoss iyimser kalmaya devam ediyor. Winklevoss, Bitcoin‘in bu krizden “her zamankinden daha güçlü olarak ortaya çıkacağına” inanıyor.

Coronavirüs kripto para piyasasını da etkisi altına aldı ve 1 aydan az bir sürede Bitcoin fiyatı bazı borsalarda 10.000 $‘dan 3.600 $‘a kadar düştü. BTC biraz iyileşmiş ve şu anda kritik 5.000 $ seviyesinin üzerine çıkmış olsa da uzmanların çoğu hala düşüş eğiliminde olduğunu belirtiyorlar.

Bununla birlikte, Gemini‘nin kurucu ortağı ve CEO‘su Tyler Winklevoss, konuyla ilgili farklı bir görüşe sahip. Bitcoin‘in birçok olumsuzluğun üstesinden geldiğini ve bunu aşmak için çok erken olduğunu belirtti.

Tyler Winklevoss:

“Bitcoin, 2008’de finansal hoşnutsuzluğumuzun kışında doğdu. Zaten burada olmak için çok yıprandı ve yakın zamanda vazgeçmesi pek mümkün görünmüyor. Bu mevcut felaketten her zamankinden daha güçlü olarak ortaya çıkacak. On yıllar birkaç günde ölçülmez.”

Winklevoss‘un belirttiği gibi, Bitcoin fikri 2008‘in son küresel mali krizinden sonra ortaya çıktı. Sonraki yıllarda, çoğu finansal piyasa büyümeye başladı, ancak BTC bunların hepsinden daha iyi performans göstererek kendisini kanıtlamayı başardı. Yeni bir kriz hemen köşede olabilir, BTC‘nin bunun üstesinden gelip gelemeyeceğini hep beraber göreceğiz.

Tyler ve Cameron kardeşler, Bitcoin‘in en ünlü erken benimseyenleri arasında. Bitcoin, Aralık 2017’de tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştığında servetleri 1.3 Milyar $‘a eşdeğerdi.

2014 yılında Sir Richard Branson’un Virgin Galactic’inden uzay biletleri için 312.5 BTC ödediklerinde manşetlerde yer aldılar. Daha sonra, Bitcoin fiyatı artmaya devam ettikçe bunlar tartışmalı olarak en pahalı biletler haline geldi ve Tyler pişman oldu.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu