Bitcoin HaberleriManşetSon Dakika

Bitcoin de Yeni Finansman Yeni Yükselişlere Işık Yakabilir

Sponsorlu İçerik

Bitcoin‘in sıkışıp kaldığı fiyatlar, yeni yılın ilk günlerinde yeşerdi ve piyasanın çoğunu da beraberinde getiren iyileşme işaretlerini ortaya koydu. Dijital varlıklar tarafından son 15 gün içinde %18‘lik bir artış kaydedildi ve piyasa umutları da yükselişe geçti.

Bununla birlikte, bazı analistler Bitcoin beklenmedik bir artış gördüğü için bir düzeltmenin mümkün olduğunu tahmin ediyor. Veri sağlayıcı Skew’e göre, Bitcoin için yapılan kalıcı sözleşmeler pozitif bir fonlama oranı kaydetti.

BitMEX‘e göre, fonlama oranının %0.0322 olduğu kaydedildi ve kalıcı swaplar spot fiyatı belirlemek için belirgin bir oranda işlem görüyor.

Fonlama oranı olumlu bir artış göstermesi, fiyatlara da yansıyarak yükseliş eğilimi gösterdi ve spot fiyat 8.731$ ile sınırlı olsa bile XBT/USD 8.740$ ‘dan işlem gördü. Bitcoin Vadeli İşlem ve Opsiyon Borsası Deribit fonlama oranının %0.013 ‘e yükseldiğini de kaydetti.

Benzer şekilde, FTX, Kraken, OKEx ve Binance gibi tanınmış kripto para borsalarında da artış oranının oluşturduğu yatırım artışı kendini hissettirdi.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu