Bitcoin HaberleriManşet

Bitcoin fiyatı, altcoin’lerin kaderini belirleyecek!

Sponsorlu İçerik

Bitcoin ve altcoin‘ler, son birkaç gün içinde sert fiyat hareketleri gösterdi. Büyük kripto paralar zayıflık belirtileri gösterirken, daha küçük piyasa değerine sahip olan altcoin’ler yükseliş yönünde hareket göstermeye devam ediyor.

Hem BTC hem de ETH, bir gecede tüm piyasa üzerinde bir miktar baskı oluşturdu ve çoğu altcoin arasında geri dönüşü tetikledi. Bununla birlikte, Bitcoin çok önemli bir destek seviyesinin üzerinde olduğu için yükseliş işaretleri gösteriyor.

Bir analist, bu seviyenin üzerinde kalmanın tüm piyasayı önemli ölçüde daha yükseğe çıkarmak için yeterli olabileceğine inanıyor.

Bitcoin yükseliş işaretleri gösteriyor

Bitcoin, haberimizin hazırlandığı sırada 11.615 dolardan işlem görüyordu. Bu, boğaların 11.500 doların altında bir kırılmaya karşı savunduğu zamandan beri konsolide olduğu bölge.

Bitcoin, 12.400 dolardan kısa bir süre içinde 11.400 dolara kadar düştü. Ancak bu seviye boğalar tarafından savunuldu.

Bu temel desteğin altına inememeleri, 11.000 dolarlık düşük bölgenin kripto para için güçlü bir destek seviyesi olduğunu gösteriyor. Bu da yakın vadede daha fazla yükseliş için hazır olduğu anlamına gelebilir.

Dahası, kripto para şu anda önceki desteğinin (11.500 dolar) üzerinde işlem görüyor ve alıcıların bu seviyeyi geri kazanması da yakın vadede daha fazla yükseliş için hazır olduğunu gösteriyor.

BTC bu seviyenin üzerinde tutunmaya devam ederse, 12.000 dolar direncinin üzerine çıkmak için yeterli desteği sağlayana kadar kısa bir süre konsolide olacaktır.

”Bitcoin altcoin’lere fırsat verecek”

Bitcoin’in şu anki görünümünü yorumlayan analist Crypto Michael, BTC’nin 11.500 doların üzerinde tutunmasının altcoin’lerin daha da yükselmesine neden olacağını açıkladı.

Grafiği, bu seviyenin altındaki bir kırılmanın BTC’nin önümüzdeki günlerde ve haftalarda 9.900 dolara kadar düşmesine yol açabileceğini ortaya koyuyor.

”Günlük zaman diliminde daha fazla ivme kazanmak için çok önemli bir seviyeye ulaştık. Düşüş, 11.500 dolarlık bölgeyi kaybedersek teyit edilir. Burada tutunması altcoin sezonunun devam ettiğini gösteriyor.”

Crypto Michael bitcoin analizi

Bitcoin’in fiyat hareketi büyük olasılıkla önümüzdeki günlerde ve haftalarda altcoin’lerin nasıl bir eğilim izleyeceğini belirleyen birincil faktör olacak.

Bitcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/bitcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu