Bitcoin Haberleri

Bitcoin Fiyatı Tekrar Düşecek Mi?

Sponsorlu İçerik

John Bollinger, bir krizde tüm korelasyonların sıfıra doğru olduğunu ve bu yüzden başka bir borsa çöküşünün Bitcoin‘e zarar verebileceğini belirtti.

Bollinger Bands (BBs) göstergesinin yaratıcısı John Bollinger, 12 Mart tarihi çöküşünden bu yana ilk kez Bitcoin‘in fiyat performansını ele aldı. Potansiyel olarak yeni bir dibe ulaşan BTC ile ilgili olarak, krizler sırasında tüm korelasyonların bire doğru eğilim gösterdiğini belirtti.

ABD borsası hızla artan coronavirüs vakalarından dolayı düşmeye devam ederse, BTC başka bir büyük kırmızı mum basabilir.

Kripto para analisti QuodSemper‘a göre, mali krizler sırasında dip işlemi genellikle daha uzun sürer. Bu yüzden Bitcoin‘in düşüş trendini sürdürmesini bekliyor. Ayrıca, günlük grafikte azalan hacim ile yükselen kamaya ve bunun da genellikle düşüş sinyali olarak kabul edildiğine dikkat çekti.

Bir haftadan fazla süredir devem eden iniş ve çıkış hareketinden sonra, Bitcoin arka arkaya dört gün boyunca 6.600 $ seviyesini gördü. Bu tür düşük oynaklık dönemlerini genellikle başka bir fırtına takip eder.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu