Bitcoin HaberleriManşetSon Dakika
Trend

Bitcoin İçin Gözler Cuma Gününde

Sponsorlu İçerik

Bitcoin vadeli işlemlerinin sona ermesi, yükselen açık faizlere rağmen büyük harekete devam edebilir.

CME Group‘un Bitcoin vadeli işlem ticaret masasındaki kurumsal traderlar ve BitMEX‘teki perakende traderlar ve kripto para piyasa yapıcılar genellikle pazara hakim ve pazarın hangi yönde gittiğini dikte ediyor. Bitcoin vadeli işlem sözleşmelerinin sona erme tarihi olan Cuma gününe yaklaşıyor ve BitMEX’in her saatte yeni zirvelere açık ilgisi ile önümüzdeki günlerde Bitcoin pazarlarında inanılmaz derecede büyük ve dalgalı bir hareket bekleniyor.

Kripto para traderları ve analistleri, piyasada bir rekabet avantajı sağlayabilmek için ulaşabilecekleri her türlü bilgi ve veriyi dikkate alıyorlar. Ayrıca, analizlerine yardımcı olmak için çeşitli grafik modelleri ile teknik göstergeler ve osilatörler kullanarak düzenli olarak analizler yapacaklardır.

Çoğu zaman, analistler, marjinal ticaret platformu BitMEX’e açık ilgi veya Chicago Ticaret Borsası ticaret masasında vadeli işlem sözleşmelerinin süresi dolduğunda daha alışılmadık bilgilere bile güveneceklerdir. Sona eren CME sözleşmeleri, göreceli oynaklıkta büyük bir artışa ve sona ermeyi takip eden günlerde patlayıcı fiyat hareketlerine yol açar.

BitMEX’e açık faiz her zaman 1 Milyar Dolar’ın üzerine veya 100.000 BTC’nin üzerine çıktığında, genellikle büyük bir ralli veya büyük düşüşe neden olur. Açık faiz, işlem hacmi ve etkisiyle kripto para piyasasına hakim olan BitMEX platformundaki şu anda açık olan tüm pozisyonları açıklamaktadır.

Metrik 950 Milyon$ ‘a ulaştı ve aynı zamanda 100.000 BTC‘nin üzerinde hareketler ile milyar dolarlık hacim rakamına yaklaşıyor. Açıkça bu ilginin artması ile birlikte önümüzdeki günlerde yeni bir hacim patlaması olacağını neredeyse garanti ediyor. Bitcoin’in bu noktada hangi yöne gideceği öngörülebilir gelecek için eğilimi dikte eder ve kripto alanı için özellikle kritik bir andır.

Piyasaların hepsinde hacim artışı her daim dikkat çekici bir durumdur. Bu talebi olumlu etkileyen ve yeni fonlamaların ardarda gelebileceğinin sinyali olma özelliğindedir. Yatırımcılarda bu bakımdan takiplerini sadece fiyatlar üzerinde değil daha geniş kapsamlı olarak hacim ve teknik analiz de yoğunlaştırmalı düşüncesi ortaya çıkmakta. Cuma günü BTC için büyük gün. Piyasa traderları için tamam mı devam mı sözüne uyan bir durum söz konusu.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu