Bitcoin HaberleriManşet

Bitcoin milyonerlerinin sayısı neredeyse yüzde 40 arttı

Sponsorlu İçerik

Bitcoin milyonerlerinin sayısı arttı. Analiz şirketi Glassnode tarafından paylaşılan verilere göre, Bitcoin milyonerlerinin sayısı neredeyse %40 arttı ve şu anda toplamda 18.000 BTC balinası var.

Bitcoin balinalarının sayısı arttı

Glassnode, en az 1 milyon dolar değerinde Bitcoin olan BTC adreslerinin sayısının %38 arttığını ve şimdi 18.000 Bitcoin balinasının olduğunu duyurdu.

Glassnode, son yükselişle birlikte Bitcoin balinalarının tuttukları BTC miktarını aktif olarak arttırdığını belirtti. Yukarıdaki grafik, yüzde 38’lik bir artıştan sonra, şimdi en az 1 milyon dolar değerinde Bitcoin tutan yaklaşık 18.000 adresin bulunduğunu göstermektedir.

Bitcoin 10.000 dolarlık kritik direnç seviyesini aştı ve 11.000 doların üzerine çıktı. Haberimizin hazırlandığı sırada, Bitcoin 10.970 dolardan işlem görüyordu. Yatırımcılar, BTC’nin biraz geri çekilmesini alım fırsatı olarak değerlendirdi ve varlıklarının sayısını arttırdı.

Bitcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/bitcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu