Bitcoin HaberleriManşet
Trend

Bitcoin Piyasasında Manipülasyon Mu Var?

Sponsorlu İçerik

Bitcoin, bu haftanın en iyi bölümünü azalan bir kanalda geçirdi. Daralan kanalda devam eden hareketliliği, dijital varlığın bir saatten az bir sürede 500 Dolar’ın üzerinde bir artış görmesine neden oldu.. Altı saat sonra, tekrardan başladığı yere döndü ve akıllara piyasa manipülasyon sorularını getirdi.

BTC Tradingview.com‘dan alınan verilere göre, 7.100 Dolar‘ın altına düştüğü için bu hafta zararlar artmaya başladı. Hafta sonu 7.850 Dolar‘dan ayıların piyasaya dönmesiyle neredeyse % 10‘luk bir düşüş kaydetti.

Dün Bitcoin, büyük yeşil bir mumla 550 Dolar’lık sıçrama yaptı ve 7.760 Dolar’a yükseldi. Yaklaşık altı saat sonra 7.480 Dolar’a düştü. Ardından 7.100 Dolar’ı gördü ve şüpheleri üzerine çekti. Analistler yıl dolmadan önce 6.000 Dolar’lık bölgeyi tekrar test edebileceğini tahmin ediyor. Göstergelerin yönü çoğunlukla aşağı olsa da, bu küçük hareketler, olayların büyük düzeninde çok az sonuç doğurmaktadır.

Peter Schiff:

Bitcoin pump ve dumpları çekiciliğini kaybediyor. Fiyatı bir dakika içinde % 7.5 artışla 550 $ pompalamayı başardılar. Yine de çöplük, sadece 7,5 saatte pompanın tamamını % 8’lik bir düşüşle tersine çevirdi. #Bitcoin pompaları olmazsa oyun biter. Aşağıya bakmak!”

Peter Schiff’in paylaşımını Bitcoin öldü iddiası ile yorumlar takip etti.

USDT piyasa sınırı grafiği dün 4.07 Milyar Dolar’a düştü ve ardından 4.14 Milyar Doar’a yükseldi. Hacim aynı zamanda 18 Milyar Dolar’dan 24 Milyar Dolar’a yükseldi.

Ayrıca BitMEX‘te yapılan sözleşmelerin toplu tasfiyesinin buna yol açmış olması da muhtemel.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu