Bitcoin HaberleriManşetSon Dakika
Trend

Bitcoin’in Yeni Hedefi Neresi?

Sponsorlu İçerik

İngiltere merkezli bir araştırma şirketi olan Skew tarafından sağlanan verilere göre, Bitcoin (BTC) vadeli işlem hacmi art arda dört gündür yükseliş eğiliminde. Bu büyümeyle, Bitcoin fiyatı 9.400$ ‘a kadar yükseldi ve yeni beklenti 10.000$ seviyeleri.

Bitcoin Türevleri İçin Daha Fazla Talep

Büyük kripto para borsaları Bitcoin vadeli işlem piyasasının en büyük parçasını elde etmek için kıyasıya mücadele ediyor. BitMEX, Huobi, OKEx ve Binance‘ın bu kıyasıya mücadelede ilk sıralarda.

Düzenlenmiş ticaret yerlerinin (CME Group ve Bakkt) çok fazla nüfuzu yoktur, ancak kurumsal yatırımcıları çekmek için önemlidir. Dahası, CME Group’un Bitcoin fiyatı üzerindeki etkisi tahmin edilemez.

Yatırımcılar daha fazla oynaklık bekliyor olabilir. Bu bakımdan geçtiğimiz haftalarda da anlattığımız gibi hacim artışı trend hareketinin dinamosu olarak görebiliriz. Bitcoin’in son dört gündür yüksek derecede oynaklık göstermesine rağmen, traderlar CME’nin BTC vadeli işlemlerinin bu Cuma günü sona erecek şekilde ayarlandığı göz önüne alındığında, piyasanın daha fazla hareketli olacağına inanıyorlar. Cuma günü sonrasının daha fazla merakla beklendiğini tahmin etsek de, bu oynaklık durumunun gelecek haftaya tesiri daha fazla önem taşıyor.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu