Bitcoin HaberleriManşet

BitMEX CEO’su: Büyük yatırımcılar Bitcoin’e geçiş yapabilir

Sponsorlu İçerik

Kripto para borsası BitMEX CEO’su Arthur Hayes, Paul Tudor Jones‘ın Bitcoin‘e yatırım yapmasından dolayı kripto para pazarına daha fazla büyük yatırımcının gelmesini bekliyor.

Daha önce milyarder hedge fonu yatırımcısı Paul Tudor Jones, portföyünün Bitcoin‘i de içerdiğini açıkladı. Paul Tudor tanınmış bir efsanevi riskten korunma fonu yatırımcısı olduğundan haberler kripto para topluluğunda heyecan yarattı. Tudor Investment Corporation’ın kurucusu enflasyona karşı korunmak için Bitcoin vadeli işlemler satın aldığını açıkladı. Arthur Hayes, bu hareketin kripto para pazarına daha büyük yatırımcılar getireceğini düşünüyor.

Kurumsal yatırımcılar Paul Tudor Jones’ın hareketini takip edecek!

Arthur Hayes, Paul Tudor Jones‘ın Bitcoin‘e yatırım yapmasıyla birçok fon yöneticisinin ve büyük kurumsal yatırımcıların bu hamleyi takip etmesini bekliyor. Paul Tudor, önde gelen kripto para biriminin büyük parasal enflasyona karşı bir enflasyon riskinden korunma aracı olduğuna inanıyor. Ayrıca, Bitcoin‘in 1970’lerde ona altını hatırlattığını söylemişti.

Arthur Hayes, bu şekilde düşünen tek kişi değil, Metropolitan Capital Advisors’ın kurucu ortağı ve CEO’su Karen Finerman, Paul Tudor‘un daha fazla hedge fonu ve kurumsal yatırımcının Bitcoin‘e girmesinin yolunu açtığına inanıyor.

Bitcoin, 9.600 dolara kadar düştü!

Haberimizin hazırlandığı sırada Bitcoin, 9.750 dolardan işlem görüyordu ve sabah saatlerinde 9.600 dolara kadar düştü. Ancak, Şubat ayından bu yana ilk kez fiyat 10.000 doların üzerine çıktığı için önde gelen kripto para birimi olumlu bir hafta geçirdi. Bitcoin having‘in 3 gün sonra gerçekleşmesi planlanıyor. Bazı Bitcoin analistleri, son Bitcoin boğa hareketinin halving etrafında organize olmuş FOMO‘yu ortaya çıkardığına inanıyor. Bazı analistler ve trader’lar da mevcut boğa koşusunun sahte olduğunu ve büyük oyuncuların halving‘i kullanarak küçük yatırımcılarla oynadığını iddia ediyorlar.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu