Bitcoin Haberleri

BitPay, Lightning Network’ü hizmetlerine entegre etti

Sponsorlu İçerik

Bitcoin ödeme platformu BitPay, Lightning Network’ün entegrasyonunu duyurdu, çünkü ikinci katman çözümü günlük kullanımda daha fazla yol kat ediyor. 2011 yılında piyasaya sürülen Bitcoin ödeme platformu, Lightning Network’ün kapağına başka bir tüy ekleyen gelişmeyle dün haberi duyurdu. Ağ, geçen yıl ağdaki bitcoin miktarı ve artan düğüm sayısı ile artan günlük kullanımına uygun olarak güncellenerek güçlendi.

Lightning Network, ödemeleri kolaylaştırıyor

BitPay tüccarlarının ve müşterilerinin Lightning Network’ün daha düşük ücretlerinden ve anında işlem sürelerinden yararlanabileceklerini belirten bir basın açıklamasında bu hareketi duyurdu. Lightning Network, Bitcoin işlemlerini zincirden çıkararak ana ağ üzerindeki yükü azaltır ve işlemlerin neredeyse anında gerçekleşmesini ve maliyetin neredeyse sıfır olmasını sağlar.

BitPay’in kurucu ortağı Tony Gallippi, ağı kullanmanın faydalarını açıkladı ve “BitPay’in Lightning Network ile entegrasyonu müşterilere daha fazla seçenek ve tüccarlara blockchain teknolojisinden yararlanarak ödeme almanın daha fazla yolunu sunuyor” dedi.

Lightning Network büyümeye devam ediyor

Lightning Network’ün son zamanlardaki büyümesi dikkat çekici. Yıllarca süren entegrasyondan sonra, OKX (eski adıyla OKEx) geçen yıl Şubat ayında kullanıcıların ağda bitcoin yatırabileceklerini duyurdu. Bunu, o yılın ilerleyen saatlerinde El Salvador, Bitcoin ödeme ağının temeli olarak Lightning Network’ü kullanarak izledi ve sadece iki ay önce Cash App, katman 2 protokolünü de entegre etti.

Bitcoin ile ilgili en güncel içeriklere için Bitcoin Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu