Bitcoin Haberleri

Block şirketi, BTC cüzdanı ile ilgili ayrıntıları paylaştı

Sponsorlu İçerik

Twitter’ın eski CEO’su Jack Dorsey’in, kurucusu olduğu Block şirketi geliştirilen BTC cüzdanı hakkında yeni detayları paylaştı.

Bilindiği üzere Square olarak bilinen ödeme cüzdanı uzun bir süre önce adını Block olarak değiştirmişti. Şirket tarafından yapılan açıklamada yeni bitcoin cüzdanının parmak izi özelliğine sahip olacağı ve işlemlerin bu şekilde onaylanacağı kaydedildi. Şirket, herkes için kullanımı kolay bir cüzdan üzerinde çalıştıklarını belirtti. Söz konusu cüzdan mobil uygulama ile kullanıma açılacak. Kullanıcılar paralarını mobil uygulama üzerinden yönetme imkanı bulabilecek. Fakat belirledikleri miktarın üzerinde gerçekleştirecekleri işlemlere izin vermek için donanım cüzdanından onay almaları gerekiyor.

Şirket yaptığı açıklamanın bir bölümünde şu ifadelere yer verdi:

“Müşterilerimizin, cüzdan donanımı kullanmayı gerektiren işlemler için cüzdanlarının kilidini güvenli ve aynı zamanda kolay bir şekilde açabilmelerini istiyoruz. Bu daha önce mümkün değildi.”

Yeni cüzdan ekransız arayüz içeriyor

Cihaz, şarj edilebilir bir lityum polimer pile sahip olacak ve bağlantı noktası olarak USB-C kullanılacak. Block cüzdanı kullanmak için öğrenilmesi gereken yeni bir arayüz oluşturmak istemediğini belirtti ve cüzdan ekranı olmayacağını söyledi.

Block şirketi geçtiğimiz haziran ayında BTC donanım cüzdanı planını açıklamıştı. CEO Jack Dorsey o dönemde cep telefonlarına uygun, hızlı ve herkesin fonlarına kolayca ulaşabileceği bir cüzdan hayal ettiklerini söylemişti.

Bitcoin ile ilgili en güncel içeriklere için Bitcoin Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu