Bitcoin Haberleri

Bloomberg analisti: Altın ve BTC’de toparlanma yakın

Sponsorlu İçerik

Bloomberg analisti Mike McGlone, Kitco News ile yaptığı yakın bir röportajda, altın Bitcoin ve ABD tahvillerinin eskiye kıyasla daha güçlü bir şekilde geri döneceğini düşündüğünü söyledi. McGlone, söz konusu varlıkların küllerinden doğarak ekonomik bir tufan yaratacağını iddia etti.

Ünlü Bloomberg analisti Mike McGlone yakın tarihte yaptığı röportajda piyasayı değerlendirerek şaşırtıcı ön görülerini açıkladı. Piyasada büyük bir geri dönüş olacağını ve her şeyin yeni başladığını söyleyen McGlone, dönüşümün 1929 ve 2008 sonrası ekonomik krizi sonrası benzer özellikler taşıyacağını da ekledi. Son 40 yılın en büyük enflasyonunun yaklaştığını ve birçok insanın hayatını etkileyeceğine dikkat çeken analist, dönem atlatıldığında amiral kripto para biriminin gezegende sahip olunacak en iyi varlıklardan biri olacağını kaydetti.

“Bitcoin, sahip olunabilecek en iyi varlıklardan biri”

Analist McGlone konuyla ilgili olarak şöyle konuştu:

“Bence sahip olunacak en iyi üç varlık ABD uzun tahvilleri, altın ve Bitcoin. Piyasada istikrarlı bir düşüş dönemine yani deflasyona tanık olacağımızı düşünüyorum. Deflasyona giden en kısa yol, büyük bir artış yaşadıktan sonra fiyatları düşürmektir. Bu, derin bir pazar temizliğinin ilk günlerinde olduğumuzu gösteriyor.”

Tecrübeli analist son olarak Ethereum’un (ETH) de Bitcoin gibi piyasadaki yerini güçlendirdiğini belirtirken buna temel olarak ETH ağında gelişen stablecoinleri ve NFT sektörünü gösteriyor.

Bitcoin ile ilgili en güncel içeriklere için Bitcoin Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu