Bitcoin Haberleri

Bloomberg analisti BTC’de boğa dönemini öngörüyor

Sponsorlu İçerik

Bloomberg’in baş emtia stratejisti Mike McGlone, Bitcoin hakkındaki olumlu beklentilerini devam ettiriyor. Mike McGlone, amiral kripto para biriminin tarihin en büyük boğa piyasalarından birine girebileceğini belirtti.

Bitcoin için daha önce birçok kez olumlu tahminlerde bulunan Bloomberg Analisti Mike McGlone, hatırlanacağı üzere 2021 yılındaki düşüş döneminde Bitcoin’in 100 bin dolara çıkma olasılığının 20 bin dolara düşme olasılığından daha fazla diyerek yanılmıştı. McGlone bu sefer yeni bir boğa dönemi öngörüsünde bulundu. Analizlerini aktif Twitter hesabından paylaşan McGlone, Bitcoin ve petrolün fiyat trendini karşılaştıran bir grafik paylaşarak, şu ifadeleri kullandı:

“Bitcoin, yılın ikinci yarısına başlarken nispeten ucuza en büyük boğa piyasalarından birine hazırlanıyor olabilir. Veya ham petrolde olduğu gibi kripto tamamen gereksiz ve başarısız bir deney haline gelebilir. Ancak bizim görüşümüz, Bitcoin’in benimsenmesinin artmaya devam edeceği yönünde.”

McGlone geçtiğimiz Haziran ayında yine bir tahminde bulunarak Bitcoin değerlendirmesine devam etmiş ve 20 bin dolarda olan seviyenin, geçmiş dönemin 5 bin dolarlık seviyesine denk olabileceğini vurgulamıştı.

Bitcoin ile ilgili en güncel içeriklere için Bitcoin Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu