Bitcoin Haberleri

Bloomberg analisti McGlone, BTC’de 100 bin doları işaret ediyor

Sponsorlu İçerik

Bloomberg baş emtia stratejisti Mike McGlone, Bitcoin değerlendirmesinde varlığın güçlü bir şekilde 100 bin dolar olma yolunda ilerlediğini söyledi. Amerika ham petrolünde düşüş ve altın aile Bitcoin’de yükseliş beklediğini kaydeden McGlone, “Altında 2 bin, Bitcoin’de de 100 bin dolar sadece zaman meselesi” dedi.

Dünyanın en büyük medya ve finansal kuruluşu Bloomberg’in baş stratejisti McGlone, uzun süredir dile getirdiği Bitcoin’deki 100.000 dolarlık fiyat trendini son raporunda yineledi.  Enerji fiyatlarındaki artışın bir süre sonra ortadan kalkacağını belirten McGlone, altın ve Bitcoin’de artış öngördüğünü söyledi.

McGlone, Bitcoin’in 100 bin dolar yolunda olduğunu belirtirken, amiral kripto para biriminin kalıcı bir yörüngede olduğunu ve bunun bozulması için hiçbir neden olmadığını kaydetti:

“Bitcoin, tarihin en iyi performans gösteren varlıklarından biri ve önümüzdeki dönemde fiyatları belirleyecek en önemli faktörler arz, talep ve benimseme olacak. Bu yoldaki varlıklar için kalıcı yörüngeyi bozmak için çok az şans görüyoruz. Bu yörüngeyi bozmak için neredeyse hiçbir neden yok. Hele böyle bir teknoloji çağındaysak… Bitcoin dijital teminat olma yolunda. Daha yüksek petrol fiyatları kullanımı azaltacak ve üretimi artıracaktır. Bu fiyatı aşağı çekecektir. Kod ile Bitcoin arzı hazırlandı. Altında 2 bin dolar ve Bitcoin’de 100 bin dolar sadece an meselesi…”

Son yorumunda yanılmıştı…

Popüler analist, son zamanlarda Bitcoin hakkında yaptığı yorumlarda yanılmıştı. Birçok uzman gibi varlığın 2021 yılının sonuna kadar 100 bin doları geçeceğini söylemişti. Fakat bu analiz gerçekleşmedi. Geçen yaz yaşanan düşüşler sırasında “Bitcoin’in 100 bin dolara çıkma olasılığı 20 bin dolara düşme olasılığından fazla” diyen McGlone bu görüşünde tamamen yanılmıştı.

Kasım ayında 69 bin dolara yükselen Bitcoin, ardından yavaş yavaş düştü ve Terra LUNA’nın çöküşüyle ​​başlayan sürecin sonunda 18 bin doların bile altına düştü.

CoinMarketCap verilerine göre, Bitcoin haberin yazıldığı saatte 23.553 dolar üzerinden işlem görüyor. Son 24 saatte ise yüzde 2,29 oranında düşüş yaşandı.

Bitcoin ile ilgili en güncel içeriklere için Bitcoin Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu