Bitcoin HaberleriManşet

Bloomberg: Bitcoin boğa koşusunun zamanı geldi!

Sponsorlu İçerik

Bloomberg‘in yakın tarihli bir raporu, Bitcoin için 2017 benzeri bir boğa koşusunun zamanının artık geldiğini söyledi. Rapora göre, pazar 2020 halving için olgunlaşırken BTC‘ye olan ilgi artıyor.

Rapor, kripto para biriminin boğa koşusu için hazır hale geldiğini belirtiyor. Ayrıca, Bitcoin dijital altın olmak için tüm gerekenlere sahip. Bitcoin ve altının zamanla test edilmiş bir yakınlaşması var. Kripto para biriminin fiyatı altınla eşleşiyor ve eskiden gördüğü yüksek volatilite günlerinden daha da uzaklaşıyor.

Bununla birlikte, azalan Bitcoin volatilitesinin, altının yükselen değeri ile birlikte, yakın gelecekte aralarında daha güçlü bir korelasyon için bir sinyal olabilir. Daha doğrusu, Bitcoin fiyatının yükselen altına karşı azalan oynaklığıyla desteklenebileceği belirtiyor.

Bloomberg’in raporunda, aktif ve mevcut adresler ve dengelenmiş işlemler gibi belirli metriklerin de Bitcoin ağının artan olgunluğunu ve istikrarını gösterdiği vurgulandı.

Bununla birlikte, Mayıs ayında gerçekleşecek olan halving‘in Bitcoin fiyatı için yelkenlerde ki rüzgar olabileceği belirtiliyor.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu