Bitcoin HaberleriManşet

BTC ağ etkinliği, kısa vadeli görünüm için uyarı veriyor

Sponsorlu İçerik

Bitcoin fiyatı, 11.300 dolarlık önemli desteğin üzerine çıkarken bazı zayıflık işaretleri gösteriyor. Bu seviye, geçtiğimiz gün boyunca birçok kez kullanıldı ve savunuldu. Bu seviyenin altındaki her düşüş, agresif satın alma baskısı ile karşılandı.

Buradaki desteğe rağmen, kripto para, 12.000 dolar civarında karşı karşıya kaldığı çok sayıda sert reddetme nedeniyle hala istikrarsız bir konumda. Bu direnç bölgesi kesin bir şekilde aşılana kadar, ayılar boğalara göre daha avantajlı olacaklar.

Bitcoin‘in kısa vadeli görünümü için sorun çıkaran bir dizi zincir içi veri de var. Analitik platformu Santiment, kripto paranın aktif adres sayısının son birkaç gün içinde kayda değer bir düşüş gösterdiğini açıkladı.

Bitcoin ağ etkinliği uyarı veriyor!

Bitcoin’in aktif adres sayısı, kripto paranın kısa vadeli görünümü için bazı uyarı işaretleri veriyor. Analiz platformu Santiment, son fiyat düşüşünün aktif adres sayısının da düşmesine neden olduğunu açıkladı.

Bu metrik şu anda 6 Ağustos’ta 1.13 milyonluk zirveye göre %19.3 düştü.

Santiment bitcoin aktif adres sayisi

Bu ağ ölçümü devam eden düşüş trendini tersine çevirmeye başlamadığı sürece, Bitcoin fiyat hareketleri üzerinde baskısı devam edebilir.

Piyasa değerine göre 1. sırada yer alan Bitcoin, son 24 saatte %0.36 arttı ve 11.407 dolardan işlem görüyor. BTC’nin piyasa değeri 210.71 milyar dolar ve 24 saatlik hacim 22.11 milyar dolar.

Bitcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/bitcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu