Bitcoin HaberleriManşet

”BTC’nin Yükselmesi İçin 9.800$’ı Geçmesi Gerekiyor!”

Sponsorlu İçerik

Bitcoin, 9.600$ civarında işlem yaparken, kripto para analistleri fiyattan memnun ve BTC‘nin yakında yükselmeye devam edebileceğini söylüyorlar. Tanınmış kripto para analistleri, BTC‘nin daha aşağı seviyelere düşmemesinden memnun. Bazıları bu geri çekilmenin yakında bitmesini bekliyor.

Josh Rager, Bitcoin‘in geçmesi için önemli fiyat seviyesinin 9.800$ olduğuna inanıyor. Bu seviyeyi kırması ve yüksek zaman çerçevelerinde üstünde tutması gerekiyor. Bu olursa, kısa vadede yükselişe geçebileceğini söylüyor.

Ayrıca, Bitcoin‘in 9.800$ seviyesini kırana kadar balinaların yatırımcıların duygularını manipüle ettiğini belirtti.

Hollandalı analist Michael Van De Poppe, Bitcoin‘in 9.400$ ile 9.450$ seviyesinin üzerinde olmasından memnun. Bunun altına inmesi, BTC‘yi 8.750$ ‘a ve muhtemelen daha düşük bir seviyeye götüreceğini söylüyor.

Analist, Google Trends verilerine bakarak şu anda Bitcoin‘in halving etkinliğinden önce aramaların arttığını ve yukarı doğru eğilim gösterdiğine dikkat çekiyor.

Binance CEO’su Changpeng Zhao, kripto para pazarında, özellikle Bitcoin söz konusu olduğunda, geri çekilmelerin kaçınılmaz olduğuna inanıyor. Nedeni ise sürü psikolojisi, diyor. CZ‘nin gördüğü iyi şey, geri çekilmelerin destek oluşturmaya izin vermesi ve inanmayanları ortadan kaldırması.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu