Bitcoin HaberleriManşet

Caracas Air, Bitcoin’i yeni ödeme yöntemi olarak kabul etti

Sponsorlu İçerik

Venezuela‘nın önde gelen havacılık Akademisi Caracas Air, CEO’su Oliver Laufer tarafından yapılan Twitter duyurusuna göre Bitcoin ödemelerini kabul etmeye başladı. Caracas Air, Tesla ve AXA gibi dünya devi şirketlerin ardından Bitcoin‘le ödeme kabul eden şirketler arasına girdi. Yönetimlerin çıkardığı yasalarla Bitcoin‘le alışverişi kısıtlamadığı ülkelerde bu yenilik giderek yayılacak gibi duruyor. Ülkemizde geçtiğimiz günlerde resmi gazetede yayınlanan genelgede belirttiği üzere 30 Nisan itibariyle kripto para ile alışveriş yapmak ve aracılık etmek yasaklanacak.

Yeni ödeme yöntemini tercih edenler de Caracas Air‘den indirim alacak.

Miami Dade Koleji’nden mezun olan Laufer, 2015 yılında kardeşiyle birlikte şirkete başladı. 12 yıl önce, bir Cessna 172 Skyhawk uçağı satın almak ve bir uçuş okulu başlatmak için sahip oldukları her şeyi sattılar.

Şu anda, Caracas Air, Latin Amerika’daki en hızlı büyüyen havacılık akademilerinden biri haline gelen yaklaşık 900 öğrenciye sahip.

Bitcoin ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz? >>> Hemen Bitcoin Haberleri sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak için, Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu