Bitcoin Haberleri

Eski borsacı Jordan Belfort: BTC uzun vadeli bir koruma

Sponsorlu İçerik

Popüler ‘The Wolf of Wall Street’ filmine ilham veren eski borsacı Jordan Belfort, amiral kripto para birimi Bitcoin’e yatırım yaparken 12 ile 24 aylık bir yatırım süreci izlenmesi sonucunda kazanım elde edilebileceğini söyledi.

2013 yılında Martin Scorsese’nin filmine ilham veren yaptığı dolandırıcılıkla 2 yıl hapis yatan Jordan Belfort, yatırımcılara Bitcoin’i enflasyona karşı uzun vadeli bir koruma olarak görmeleri gerektiğini söyledi. Bitcoin’e yatırım yapan tüccarlara ” 24 aylık bir süreci izlerseniz kesinlikle para kazanacağınızı düşünüyorum” dedi.

“BTC’nin altında yatan temeller çok güçlü”

Belfort açıklamalarına şu sözlerle devam etti:

“3 yada 5 yıllık bir sürede yaptığınız yatırımlardan para kazanamazsanız bu beni şok eder. Çünkü Bitcoin’in altında yatan temeller gerçekten çok güçlü. Sınırlı arz ve enflasyon sürekli yükseliyor. Bitcoin çok daha büyük bir değer deposu. Uzun vadeli bir yatırım yapacaksam, ilk tercihim Bitcoin olur. İkincisi Ethereum, üçüncüsü de yine Bitcoin olur”

“BTC dışında tüm söylediklerimin arkasındayım”

2017 yılında BTC karşıtı yaptığı yorumlar hatırlatılarak nasıl fikir değiştirdiğine yönelik soruları yanıtlayan Belfort, o dönemde Bitcoin dışında söylediği her şeyin arkasında olduğunu belirtti:

“O dönemlerde yaptığım tüm yorumların arkasındayım. Sadece Bitcoin’in sıfıra gideceği konusunda yanıldım ve sonra fikrimi de değiştirdim. Hayatta yanıldığımız konular olur, nelerin çalışıp, nelerin çalışmadığını görür ve fikirlerimizi ona göre aynı tutar ya da değiştiririz. Bitcoin’in sonuna kadar arkasındayım”

Bitcoin ile ilgili en güncel içeriklere için Bitcoin Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu