Bitcoin Haberleri

Hayes, BTC fiyatının 1 milyon doları göreceğini iddia ediyor

Sponsorlu İçerik

Eski BitMEX CEO’su Artur Hayes, Bitcoin fiyatının 1 milyon doları göreceğini iddia ederek, amiral kripto para birimi üzerindeki tahminini ikiye katladı.

Kripto para borsası BitMEX’in CEO’su Artur Hayes, sosyal medya üzerinden yaptığı fiyat tahminleri ile adını sıkça duyurmaya devam ediyor. Hayes’ın Bitcoin üzerinden yaptığı fiyat tahmini daha önceki tahminlerinin iki katı üzerindeydi. Tartışmalı girişimci, takipçilerini ve yatırımcıları sabırlı ve sakin olamaya çağırarak, Bitcoin’in dönüm noktasına ulaşmasının biraz zaman alacağını sözlerine ekledi.

Artur Hayes, yakın zamanda Bitcoin fiyatının 2030 yılına kadar 1 milyon dolara ulaşacağına dair düşüncelerini paylaştı. Hayes, “HODL kültürü” sayesinde bu dönüm noktasına ulaşılabileceğine inandığını kaydetti. Eski CEO, yüksek düzeydeki yatırımcıların, gelecek dönemde önemli bir fiyat artışını beklediğini ve bu sebeple varlıklarını elden çıkarmayacaklarını vurguladı. Attığı en son tweet’te Hayes, euro ve doların 20 yıldır ilk defa pariteye yaklaşmaya yakın olduğunu işaret ederek “kıyamet döngüsünün” başladığını iddia etti. Hayes’ın tweet’i yayınladığı saatlerde küresel döviz piyasalarında en aktif işlem gören ikinci itibari para biriminin 1.0057 dolara düşmesi ile euro, yılın başından bu yana %15 değer kaybetmiş oldu.

Dolar son dönemlerde büyük bir ivme kazandı

Geçtiğimiz Perşembe günü, Avrupa Merkez Bankası, yüksek enflasyon nedeniyle 2011’den bu yana ilk kez faiz oranlarını arttırdığını doğruladı. Bununla beraber merkez bankasının yumuşak inişi gerçekleştirmesi zor olabilir. Dolar endeksi 108.117 seviyelerine gelerek 2002 yılının Ekim ayından bu yana en yüksek seviyeye ulaştığı vurgulandı. Dolar son zamanlarda son derece güçlü bir ivmede seyrediyor.

CoinMarketCap verilerine göre, BTC haberin yazıldığı saatte 19.620 seviyelerinde seyrediyor. Amiral kripto para birimi son günlerde test ettiği 20 bin dolar seviyelerinin oldukça altına düştü. Son 24 saatte ise %4,51 düşüş yaşadı.

Bitcoin ile ilgili en güncel içeriklere için Bitcoin Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.



Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu