Bitcoin Haberleri

İtalyan Bankası Bitcoin’i Keşfetti!

Sponsorlu İçerik

İtalyan Banca Sella bankası, müşterilerinin borsa gibi üçüncü bir tarafı dahil etmek zorunda kalmadan doğrudan Bitcoin satın almalarını ve satmalarını sağlıyor. Bankanın kendi platformu Hype‘da müşteriler hızlı ve kolay bir cüzdan oluşturabilir ve hemen Bitcoin ile işlem yapabilirler.

İtalyan bankası Banca Sella, müşterilerin dolambaçlı yoldan gitmek zorunda kalmadan Bitcoin alıp satabilecekleri bir platform oluşturdu. Hype adını verdiği platform, bankanın yaptığı açıklamaya göre, 1 milyondan fazla müşteri tarafından düzenli olarak kullanılıyor. Kripto para alım satımına ek olarak, türevler ve CFD’ler gibi diğer finansal araçlar da takas edilebilir. Sadece birkaç tıklamayla ve basit bir kayıtla, müşteriler artık Bitcoin cüzdanı da oluşturabilir.

Banka, Bitcoin saklama ve ayrıca özel anahtarların uygun güvenliği için sorumluluk aldı. M-cüzdan hızlı bir şekilde oluşturulabiliyor ve platform ücretsiz olarak kullanılabiliyor. Hype platformuna 1 veya daha fazla banka hesabı bağlamak da mümkün. Kullanıcılar, Bitcoin satın almak için doğrudan hesaptaki kredi bakiyesini kullanabiliyorlar.

Banka, doğrulama ve ciroya bağlı olarak etkinleştirilebilen farklı günlük işlem limitleri belirledi. “Hype Start” kategorisinde Bitcoin, günlük 500 € satın alma limiti ve yıllık 2.500 € ile satın alınabilir. Premium kategorisinde, Bitcoin günlük 4.990 € veya yıllık 50.000 € karşılığında satın alınabilirler. Hype, Bitcoin‘i satın alırken ve satarken bunun için % 1 ücret alıyor.

Adaptasyondaki herhangi bir ilerleme, özellikle coronavirüs krizi gibi çalkantılı zamanlarda önem taşıyor. İtalya, birkaç gün boyunca vatandaşlarına sokağa çıkma yasağı koydu, böylece sadece önemli işler gerçekleştirilebilirler.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu