Bitcoin Haberleri

Jack Dorsey’den BTC yorumu: fiyatı izlemiyorum

Sponsorlu İçerik

Eski Twitter CEO’su Jack Dorsey, Cuma günü yaptığı açıklamada BTC hakkındaki son düşüncelerini paylaştı.

Block kurucu ortağı ve CEO’su Jack Dorsey, yakın tarihte yaptığı açıklamada bitcoin hakkındaki son düşüncelerini paylaştı. Dorsey, BTC fiyatına çok dikkat etmediğini çünkü uzun vadede benimsenme arttıkça kripto paranın yükseleceğini söyledi.

Dorsey, Twitter hesabından attığı tweet’te şu ifadeleri kullandı:

“Fiyatı izlemiyorum. Daha fazla insan kullanabildiği için uzun vadede her zaman değer kazanacağını biliyorum.”

Mother Jones Magazine Muhabiri Tom Philpott, Dorsey’e milyarder olmayan insanların da BTC hakkında bu şekilde düşünmesi gerekip gerekmediğini sordu. Jack Dorsey, soruyu şu şekilde yanıtladı:

“Evet yapıyorum. genç ve şekilleniyor. satın alıyorsunuz çünkü insanları özgürleştirdiğine inanıyorsunuz, günlük ticarete değil.”

Gemini borsası kurucuları görüşlerini paylaştı

Kripto para borsası Gemini’nin kurucu ortakları olan Tyler Winklevoss ve Cameron Winklevoss tarafından da çeşitli görüşler paylaşıldı.

Tyler Winklevoss, “Sadece satarsan zarar edersin. Spartalılar HODL!” ifadelerini kullandı.

Cameron Winklevoss ise “Piyasalar uzun vadede her zaman doğruyu bulur. Sabırlı olun ve HODL” dedi.

Geçtiğimiz Şubat ayında Dorsey, kripto para biriminin daha hızlı gelişse de neden Ethereum’a daha fazla inandığını açıklamıştı.

“Kasıtlı ve tahmin edilebilir. Bitcoin, özellikle teknoloji ana akım medyasında, gelişme hızı açısından Ethereum’a karşı çok fazla darbe alıyor. Ethereum kıyaslandığında çok, çok hızlı hareket eder, ancak bu hareketlerin nihai sonucunun ne olduğu sorusudur.” 

“BTC öngörülebilir eğilimde”

“Bitcoin neyin girip neyin dışarıda kalacağı konusunda çok bilinçli… Daha yavaş, ancak daha yavaş şeyler sürmeye meyillidir ve gittikleri yön açısından çok daha öngörülebilir olma eğilimindedirler. Çok daha güvenli olma eğilimindedirler. Her şeyden çok daha iyi çalışma süresi ve kullanılabilirliğe sahip olma eğilimindedirler.”

BTC 29 bin dolar seviyesinde

CoinMarketCap verilerine göre, BTC haberin yazıldığı saatte 29,655 dolar seviyesinden işlem görüyor. Son 24 saatte ise yüzde yüzde 99 düşüş yaşadı.

Bitcoin ile ilgili en güncel içeriklere için Bitcoin Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu