Bitcoin Haberleri

Jay Z ve Jack Dorsey’den BTC eğitim programı

Sponsorlu İçerik

Block CEO’su Jack Dorsey ve ünlü hip-hop sanatçısı JAY-Z bitcoin eğitimi finanse etmek için güçlerini birleştirdi. İkili, “Bitcoin Akademisi” projesi ile Brooklyn ve New York’taki Marcy Houses sakinlerini amiral kripto para birimi konusunda bilgilendirmeyi amaçlıyor.

Kripto endüstrisinde dolandırıcılık vakalarının arttığı bir dönemde, eğitim platformları daha fazla kripto benimsenmesini sağlamak için çalışıyor. Uzun vadede, Bitcoin ve blockchain ekosistemi ile ilgili konular

Kripto endüstrisinde dolandırıcılık vakalarının arttığı bir zamanda, eğitim platformları gerçek anlaşma olduğunu kanıtlıyor. Birkaç özel Bitcoin eğitim platformu, benimsenmeye daha fazla yardımcı olmak için bilgi boşluğunu dolduruyor. Bitcoin eğitimiyle ilgili son girişim eski Twitter CEO’su Jack Dorsey ve rap yıldızı JAY Z’den geldi. Dorsey, Bitcoin Akademisi projesini dün Twitter hesabı üzerinden duyurdu.

“Bitcoin Akademisi” başlıklı eğitim programı, Najah J. Roberts ve Lamar Wilson tarafından yönetilecek. Projede, Roberts, Afro Tech, CNBC ve Fast Money Wilson, The Breakfast Club ve Vice News’de yer alacak. Tamamen ücretsiz olduğu belirtilen Bitcoin Akademi’nin resmi web sitesinde, programın toplulukları bilgiyle günlendireceği ve bölge sakinleri için bilgi edinme engelini ortadan kaldıracağına dair ifadeler yer aldı.

Hem çevrimiçi hem de yüz yüze eğitim

Akademinin dersleri, 22 Haziran-7 Eylül tarihleri ​​arasında hem çevrimiçi hem de yüz yüze olarak verilecek. Katılımcılara ücretsiz WiFi cihazları, bir yıllık veri planları ve akıllı telefonlar sunulacağı kaydedildi Hafta sonları ek olarak 5-17 yaş arası çocuklar için “Kripto Çocuklar Kampı” programı da olacak.

Jack ve JAY-Z BTC eğitiminde

JAY-Z bugün Twitter hesabı üzerinden, akademinin amacının “topluluk için bağımsızlık inşa etmenin aracı olmasını sağlamak” olduğunu söyledi. Rapçi, bugün birçok ünlü gibi, profil resmi olarak Cryptopunk NFT kullanıyor.

Dorsey, böyle bir eğitimin “uzun vadeli düşünmeyi, yerel ekonomileri ve özgüveni” geliştirmeye yardımcı olacağını söyledi. Ayrıca Bitcoin’in artık Afrika ve Orta/Güney Amerika’daki insanlar için “kritik bir araç” haline geldiğine dikkat çekti.

Bitcoin ile ilgili en güncel içeriklere için Bitcoin Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu