Bitcoin Haberleri

JPMorgan, müşteriler için kendi Bitcoin fonunu başlattı

Sponsorlu İçerik

Müşteriler, yatırım bankası tarafından NYDIG (New York Digital Investment Group) ortaklığıyla oluşturulan fona henüz herhangi bir yatırım yapmadılar.

Yatırım bankası JPMorgan varlıklı müşterilere kendi bitcoin fonuna erişim izni verdi. Yayının kaynakları, pasif olarak yönetilen bitcoin fonunun JPMorgan tarafından NYDIG (New York Digital Investment Group) ortaklığıyla başlatıldığını iddia ediyor. Şu anda, bankanın müşterileri henüz fona herhangi bir yatırım yapmadılar. Bankanın danışmanları 4 Ağustos’ta bitcoin fonuyla işlem yapmaya hazırlandı.

NYDIG 2017 yılında kuruldu ve dijital varlıklara yatırım konusunda uzmanlaşmıştır. Şimdi şirketin yönetimi altında 6 milyar dolar değerinde varlıklar var.

Müşterilerine kripto para fonlarına erişim sağlayan en büyük Amerikan yatırım bankalarından ilki oldu. 19 Temmuz’dan bu yana JP Morgan’ın finansal danışmanları müşterilerine dört Grayscale fonuna (Bitcoin Trust, Bitcoin Cash Trust, Ethereum Trust ve Ethereum Classic Trust) ve Osprey Bitcoin Trust’a yatırım sunabildiler.

Kripto para fonlarına yatırım yapma fırsatı, Chase ticaret uygulamasının kullanıcıları, varlıkları JPMorgan Advisors tarafından yönetilen müşteriler ve süper zenginler de dahil olmak üzere tüm JP Morgan müşterilerine verildi.

21 Temmuz’da, yatırım bankası JPMorgan’ın varlık ve sermaye yönetimi bölümünün müşterilerinin çoğunun bitcoin‘i bir varlık sınıfı olarak görmeye başladığı ve buna yatırım yapmak istediği ortaya çıktı.

Bitcoin ile ilgili en güncel içeriklere için Bitcoin Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu