Bitcoin Haberleri

Kraken CEO’su: tüm paramla bitcoin almak için 20 bin seviyesini bekliyorum

Sponsorlu İçerik

Kripto para borsası Kraken’in CEO’su Jesse Powell, son dönemde yaşanan piyasadaki büyük düşüşü değerlendirdi.

Popüler kripto para borsası Kraken CEO’su Jesse Powell, yakın bir dönemde artan suç olayları nedeniyle San Francisco’daki genel merkezi kapattıklarını duyurmuştu. Powell şimdi de başka bir duyuru yaparak piyasadaki olumsuz gidişi fırsata çevirebileceğinden bahsetti. Jesse Powell konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Temmuz ayında sermayemin yarısı ile 30 bin dolara Bitcoin aldım. Tabii ki hala yapıyorum. Sonra kendime tüm paramla satın almak için 20.000 doları bekleyeceğime söz verdim. Tanrı yardımcın olsun, kağıt eller Tanrı yardımcın olsun”

“Kağıt eller” tanımı genellikle hisse senedi, kripto para veya değerli maden yatırımları sert bir düşüş gösterdiğinde panik satışı yapan yatırımcılar için kullanılıyor. Kağıt eller tanımının zıt anlamlısı korku satışı yapmayan anlamına gelen elmas eller olarak biliniyor. Kraken CEO’su Powell, yaz aylarına dikkat çekerek bitcoin’in 2021 sonu yada bu yılın başı için 100 bin dolar seviyesine ulaşacağına dair açıklamalarda bulundu.

Hatırlanacağı üzere Jess Powell, batılı devletlerin Rusya yaptırım talebini reddeden isimler arasındaydı. Rus bağlantılı hesaplar ve varlıklara el koymaya Binance CEO’su Changpeng Zhao gibi karşı çıktı. Fakat dünyanın en büyük borsası olan Binance, Amerika tarafından ortaya atılan tüm yaptırım paketlerini Rusya’ya karşı uyguladı.

CZ, yatırımcıları sakinleştirmeye çalışıyor

Changpeng Zhao, kripto para piyasasındaki düşüşlerin ardından genel fikrini koruduğunu belirtti. CZ, yakın tarihte attığı bir tweette düşüşün anlık durumdan ibaret olduğunu ve başka bir şey olmayacağını kaydetti. Zhao bu şekilde yatırımcıların endişelerini gidermeye çalıştı. Bunu haberimizde vermiştik.

Bitcoin ile ilgili en güncel içeriklere için Bitcoin Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu